18.5 C
Belgrade
četvrtak, 16 septembra, 2021

VACIĆ POTPISAO BLANKO PAPIR, A ONDA UPUTIO IZAZOV DESNIČARIMA: Nek sami napišu uslove za zajednički nastup na izborima (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić tokom intervjua za podkast „Dijalog“ potpisao se ispod blanko papira, a onda je pozvao ostale partije i pokreta koje smatra desničarskim da dopišu svoje uslove za zajednički izlazak na izbore. Vacić je rekao da celu desnu političku scenu u Srbiji prati prokletstvo nesloge, ali da on i Srpska desnica nisu deo tog problema.

VACIĆ POTPISAO BLANKO PAPIR, A ONDA UPUTIO IZAZOV DESNIČARIMA: Nek sami napišu uslove za zajednički nastup na izborima (VIDEO) 1

On se ovim potezom direktno obratio SRS, DSS, Pokretu Živim za Srbiju, Levijatanu i Zavetnicima.

– Mene ne interesuje trka u broju mandata, ne uslovljavam ni sa čim. Šta god hoćete ljudi – rekao je on.

- Advertisement -

On je rekao da veruje da se može naći zajednički imenitelj svih ovih partija, i da bi na zajednićkoj listi mogli da budu i Šešelj koji se zalaže za treću vakcinu i dr Stojković koja je protiv prisilne vakcinacije.

– Ne moramo se u svemu složiti – kaže Vacić i dodaje da bi najmanji zajednički imenitelje bio odbrana Kosova i Metohije, srpski nacionalni interes, očuvanje ćirilice, istina o Srebrenici itd.

- Advertisement -
SourcePravda
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti