USPEŠNO POLOŽILA: Selfi Staša se hvali papirom sa kursa iz Kine

Obavezno pročitajte

Staša Stojanović, master inženjerka investicionog menadžmenta osim master diplome, ima  i diplomu akademije mladih lidera SNS-a. Sada se nahvalila kako je u Kini uspešno položila seminar za srpske parlamentanrce. Mlada lavica slika je i prilika svoje stranke i šta ona nudi Srbiji. 

Udarna kapisla Srpske napredne stranke Selfi Staša, sada već poznata članica Srpske napredne stranke, uspela je da se probije u vrlo oštroj partijskoj konkurenciji i sopstvenim promovisanjem.

- Advertisement -

I svakako, tu je i njena ideja da je Aleksandar Vučić taj kojem se „treba doživotno klanjati“ , jer „drži politiku u malom prstu“, te da zbog toga treba da bude „doživotni predsednik Srbije“. Staša Stojanović je još jedna  ljudska veličina i politička gromada ovog režima.

FOTO: Instagram/1.stasaFOTO: Instagram/1.stasa

Na Instagramu je svojevremeno poručila i da je postala „najbolja verzija sebe“ i da će „nastaviti da se poredi samo sa sobom“, jer je put kojim je prošla i školu koju je stekla i svakodnevni život koji živi, veruje da je „vredan ne samo ovoga, već i svega što zna i što je čeka u budućnosti“.

Mlada lavica slika je i prilika svoje stranke i šta ona nudi Srbiji. .

Ostavite komentar

Najnovije objave

Kraj zapadnog sna: Niko u svetu ne može da mu parira

Uprkos nadama i prognozama Zapada da će specijalna vojna operacija u Ukrajini devastirati ruski narod i svrgnuti Putina sa...

Još priča na sličnu temu