UNIŠTEN ZAMENIK GRADONAČELNIKA: Mobilni WC za Vesića! (VIDEO)

0
102

Mobilni toalet na kojem okačene table sa ispisom: „Pokretna kancelarija Gorana Vesića“ stigao je Ispred Skupštine Beograda, kao jasna poruka zameniku gradonačelnika i poslovima koje on obavlja ili otaljava.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić pre nekoliko meseci započeo je kampanju obilaska Beograda i okoline, a za to koristi kamper vozilo kao svoju pokretnu kancelariju.

On je kamper objasnio prijateljskom uslugom, koju mu kobajagi čini SNS advokat iz Novog Sada, pomenuti Aleksić.

– Pokretni kamper koji je zakupio njegov prijatelj Nemanja Aleksić koštaće 22.515 evra i u skladu sa Zakonom o sprečavanju korupcije, to je poklon koji nijedan javni funkcioner ne može da primi – rekao je predsednik pokreta „Ljubav, vera, nada“ Nemanja Šarović.Članovi pokreta Članovi pokreta „Ljubav vera nada“ dovezli Vesićću kancelariju FOTO: Direktno

Stoga su članovi Pokreta „Ljubav, vera, nada“ dovezli danas mobilni WC ispred gradske skupštine kako bi pomogli  Vesiću da nastavi svoj posao, zbog čega su nabavili kancelariju koja je, kako je Šarović naglasio „po njegovoj meri“.

– Ona suštinski žigoše korupciju u Skupštini grada i čitavoj državi. Nećemo odustati od ideje za korišćenje pokretne kancelarije ako Vesić ne želi da je koristi. Ići ćemo po Beogradu i rešavati probleme građan i ukazivati na sva lažna obećanja Vesića – naglasio je on.

Ostavite komentar