UHAPSITI ČANKA ČIM VUČIĆ PADNE S VLASTI– Udbin i Milov pion: Joanikije je sramota!

Obavezno pročitajte

Ne znam kako će dalje ići odnosi Srbije i Crne Gore, ali meni to ne deluje kao bilo kakva najava dobrih odnosa, izjavio je u nedelju za list Danas lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, koji se nalazi u Crnoj Gori.

„Oni će biti sve komplikovaniji jer se sve spustilo na nivo građanina. Da li mislite da će neko zaboraviti bacanje suzavca, šok-bombi i pucanje gumenim mecima na narod“, upitao je predsednik LSV.

Na pitanje o predlogu predsednika Skupštine Srbije da Nenada treba uhapsiti jer je otišao da širi nemire po Crnoj Gori, Čanak ukazuje da Ivica Dačić ima pravo na svoje mišljenje, ali da njega treba uhapsiti prilikom ulaska u Crnu Goru i zabraniti mu ulazak zato što širi ideologiju koja je Crnu Goru dovela u poziciju da se ovo dešava.

- Advertisement -

„Ustoličenje Joanikijevo je potpuno sramotno. Doći vojnim helikopterom i s dugim cevima, to nijedan pošten čovek ne bi sebi dozvolio. Ne znam zašto je to Joanikije dozvolio i uradio“, pita se predsednik LSV.

Upitan da li je SPC trebalo da odustane od ustoličenja ili je država trebalo da zabrani bilo kakva okupljanja, on je konstatovao da je trebalo uraditi „bilo šta“.

SourceFonet

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu