19.7 C
Belgrade
sreda, 18 maja, 2022

U vikendici Velje Nevolje pronađeni ostaci tela

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Policija sumnja da su u štek vikendici koja pripada Veljku Belivuku zvanom Velja Nevolja pronađeni ostaci Jova Kecmana (51), fitnes trenera iz Beograda kom se svaki trag izgubio prošle godine, prenose beogradski mediji.

Prema nezvaničnim informacijama beogradskih medija nađeni DNK materijal je na veštačenju, a od članova njegove porodice Jova Kecmana uzeti su DNK uzorci, pa će se poređenjem utvrditi da li je reč o pedesetjednogodišnjem treneru.

– Na jednoj od lokacija koja je detaljno pretresana posle hapšenja kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković, pronađeni su ostaci za koje se sumnja da pripadaju nestalom treneru. Od članova njegove porodice uzet je DNK kako bi se uporedio s pronađenim dokazima – rekao je jedan izvor za beogradski medij.

- Advertisement -

Mile Kecman, otac nestalog Jove, potvrdio je da su ga pre nekoliko dana posetili pripadnici policije, ali je rekao da rezultata još nema.

– Dolazili su ovde kod mene iz policije i uzeli su mi DNK materijal, rekli su da će mi se javiti, ali ništa novo još nema, čekam… Nikako nisam! Moj sin nikad nije bio kriminalac, niti je ikad imao ikakve veze s Partizanom, nije ni na utakmice išao – rekao je on.

Od prvog dana kada je Jovo nestao, 24. septembra u Malom Mokrom Lugu, inspektori sumnjaju u povezanost Belivuka sa ovim događajem.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti