23.7 C
Belgrade
četvrtak, 26 maja, 2022

VUČIĆ: Mučio sam se, mučio, mučio… (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću prvi semestar na fakultetu, iako ga je završio sa tri desetke i samo jednom neprežaljenom devetkom, ipak nije prošao bezbrižno kao što se javnosti činilo.

Da predsednika muče iste muke kao i sve ostale vredne i posvećene studente priznao je ne konferenciji za novinare, kada se požalio da su mu određeni predmeti na fakultetu stvarali muke.

– Bilo mi je mnogo teško da naučim anatomiju. Ovo drugo, pedagogija sporta, sociologija sporta, informatika sa statistikom su mi mnogo lakše išli. Ali sa anatomijom sam se mučio, mučio, mučio, ali sam skoro svaku koščicu naučio, sve organe za varenje, rad srca, svih mišića i svega drugog – pohvalio se predsednik Vucic.

- Advertisement -

Inače, Vučić je na društvenim mrežama okačio svoju sliku sa indeksom, a prvi semestar je završio kao uzoran student sa četiri položena ispita.

– Kao što vidite, dobio sam tri desetke i jednu devetku i žao mi je što nisam mogao da se borim i za četvrtu desetku, jer uslov za dobijanje najviše ocene je prisustvo praktičnim vežbama, za šta, ipak, nisam imao vremena. Nije mi žao, to vreme sam iskoristio da pomognem našoj Vladi kako bismo što brže nabavili vakcine za građane Srbije – napisao je nedavno predsednik Srbije na Instagram profilu.

Ako je savladao anatomiju koja mu je toliko teško pala, nema sumnje da predsednik ima šansi da postane jedan od najboljih, ako ne i najbolji student Visoke sportske škole.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti