3.7 C
Belgrade
ponedeljak, 6 decembra, 2021

TRESU SE MEDIJI: „Zašto Vučić javno ne primi vakcinu?“

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vučić i vakcina

Reagujući na vest da će predsednik Hrvatske Zoran Milanović u četvrtak primiti vakcinu koronavirusa, voditelj Ivan Ivanović zapitao se zašto predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije primio vakcinu?

Kako je dalje dodao, „postavlja se pitanje da li je predsednik primio vakcinu mimo kamera, ili je pak samo to prepustio svojim ulizicama“.

– Zašto naš predsednik ne primi javno vakcinu protiv koronavirusa? Nego pelcuje sluge po naređenju. Zašto on ne da primer svima? Ili je već to obavio bez kamera? Ili je antivakser? Ili nema veze, samo pitam, ko me j**e, nema veze sa porodicom, nije napad, samo pitanje – napisao je Ivanović na svom Tviter nalogu.

- Advertisement -

Mišljenja tviteraša su podeljena, od toga da ono što su primali njegovi saborci nije vakcina, do toga da je on već tajno primio.

– Gledajući ga kako se svuda šeta bez maske, a srčani bolesnik, nema te šanse da se taj nije vakcinisao čim su Rusi razvili i odobrili Sputnjik V. Juče u dnevnoj sobi bez maske sa majkom + 9 dece + snimatelji. A on maske bez – glasi jedan od komentara.

– Jer je ljiga. Potura druge – dodaje tviteraš.

- Advertisement -

– Voleo neko ili ne, Hrvatska je ipak pravna država – glasi jedan od komentara.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić prvi je, a i kako drugačije, počeo da trubi na sva usta kako je Srbija jedna od prvih zemalja koja dobija vakcinu protiv virusa.Daćić i Vulin primili rusku vakcinuBRNABIĆ posle vakcinacije: Osećam se dobro, ŽIVEO ĐILAS, živela Srbija

Sve se menjalo, od broja doza koje ćemo primiti, do ciljnih grupa koje će biti vakcinisane, osim jedine konstante: da je Vučić tokom čitave pandemije verovatno jedini predsednik koji nije poštovao ni jednu jedinu meru, osim onda kad je to bilo neophodno, jer ga je verovatno bilo bar malo sramota od stranih zvaničnika koji su nosili maske, pa je morao i on.

I još jedna konstanta je da nastavlja po svome.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti