26 C
Belgrade
četvrtak, 26 maja, 2022

DIKTATURA: Tviter blokirao Trampov nalog, Fejsbuk briše objave, RASPAD DEMOKRATIJE!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Koliko se svaki Veliki brat, duboka država i vlast koja im služi plaše slobodne reči, govori i podatak da je Tviter blokirao nalog predsednika SAD Donalda Trampa putem koga komunicira sa svetom, a prati ga čak 88,7 miliona pratilaca. Ubrzo nakon Tvitera, javio se i Fejsbuk sa upozorenjem korisnicima da će da ukloni SVE koji podrže demonstrante u Vašingtonu putem lajkovanja, deljenja i pozitivnih komentara.


Osim što su blokirali Trampa na 12 sati zbog „neodgovarajući Tvitova u vezi nasilja u Vašingtonu“, iako ništa posebno nije objavljivao i pozivao je narod da se smiri, ne divlja i da se vrati kućama, Tviter je najavio i trajnu suspenziju njegovog naloga odnosno trajno brisanje.

Zar je vlast „pobednika demokrata“ toliko krhka da se plaši od nekoliko rečenica „gubitnika“ Donalda Trampa?

- Advertisement -

Doduše, Bajdena prati manje od 23 miliona korisnika ove mreže, a potpredsednicu kojoj se svi toliko dive samo 13,8 miliona pošto su toliko popularni u SAD. A još su i članovi njihove stranke, sve Soroš ispostave širom sveta, svi mediji, svi političari postavljeni od globalista svuda po svetu…, po direktivi morali da ih zaprate i „lajkuju“, dele i objavljuju njihove objave.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti