3.1 C
Belgrade
petak, 3 decembra, 2021

Tramp za govornicom 28. februara

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Bivši američki predsednik Donald Tramp imaće prvo javno obraćanje od odlaska s funkcije na skupu konzervativaca u američkoj državi Floridi idućeg vikenda.

Tramp za govornicom 28. februara 1Foto: EPA-EFE/Erin Schaff

Portparol za Američku konzervativnu uniju potvrdio je da će Tramp govoriti na godišnjem skupu te grupe na Konferenciji konzervativne političke akcije (CPAC) 28. februara.

- Advertisement -

Očekuje se da će Tramp govoriti o budućnosti Republikanske stranke i da će iskoristiti obraćanje da kritikuje napore predsednika SAD DŽozefa Bajdena da izmeni ono što je on uradio u imigracionoj politici, prema navodima osobe koja nije želela da joj se navede ime.

Konferencija će ove godine biti održana u Orlandu u američkoj državi Floridi i prisustvovaće veliki broj bivših zvaničnika iz Trampove administracije i drugi koji predstavljaju njegovo krilo u Republikanskoj stranci, uključujući bivšeg državnog sekretara Majka Pompea, guvernera Floride Rona DeSantisa i guvernerke Južne Dakote Kristi Noem.

Tramp ima duge veze sa konzervativnom konferencijom koja je odigrala ključnu ulogu u njegovom pojavljivanju kao politička snaga, navodi AP.

- Advertisement -

Tramp se ponaša dosta povučeno od kada je napustio predsednički položaj i došao je u Palm Bič u Floridi u januaru, ali se ponovo pojavio prošle nedelje da obavi niz telefonskih intervjua, i povodom smrti konzervatitvnog komentatora Raša Limboa.

- Advertisement -
SourceDanas
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti