26 C
Belgrade
četvrtak, 26 maja, 2022

KAKVA PROVALA STEFANOVIĆA: Čovek ne zna pitanja iz osnovne škole, kako je on ministar?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ministar odbrane Nebojša Stefanović danas je na Tviteru naveo da se sastao sa japanskim ambasadorom Kacumata Takahikom, sa kojim je pričao o dobrim odnosima dve zemlje. I sve bi prošlo neprimetno i bilo u redu da na toj društvenoj mreži nije napisao da je Japan – republika.

“Sa ambasadorom Republike Japan u Beogradu Kacumata Takahikom razgovarao sam o dobrim odnosima naših dveju zemalja. Posete najviših državnih zvaničnika Japana Srbiji u prethodnom periodu stvorile su uslove za dalje unapređenje, uključujući i razvoj saradnje u oblasti odbrane”, naveo je Stefanović.

Poznavanje opšte kulture ministra odbrane postalo je potom tema korisnika društvenih mreža, a povodom “Republike Japan” oglasio se i bivši poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić.

- Advertisement -

“Šta li rade protokol, kabinet, PR? Neverovatno je čak i za naše tužne prilike. Japan je, naravno, carevina, (već bar 12 vekova) i nikad nije bio republika”, naveo je Šabić, koji je podelio skrinšot tvita ministra odbrane.

Grešku ili neznanje Stefanovića komentarisao je i zamenik predsednika Slobode i pravde Borko Stefanović.

“Vidim da je ministar odbrane Nebojša Stefanović rekao da je imao sastanak sa ambasadorom REPUBLIKE Japan i da Vučićev vodič na Hilandar pali verbalne vatre u Kninu, pa onda lepo ode kući. Tragični ljudi vode ozbiljne državne poslove u ovoj otetoj zemlji”, naveo je na Tviteru.

- Advertisement -

Nakon niza reakcija, obrisao je tvit o sastanku sa ambasadorom “Republike Japan”, a zatim je napisao novi u kome se “republika” izgubila.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti