KAKVA PROVALA STEFANOVIĆA: Čovek ne zna pitanja iz osnovne škole, kako je on ministar?

Obavezno pročitajte

Ministar odbrane Nebojša Stefanović danas je na Tviteru naveo da se sastao sa japanskim ambasadorom Kacumata Takahikom, sa kojim je pričao o dobrim odnosima dve zemlje. I sve bi prošlo neprimetno i bilo u redu da na toj društvenoj mreži nije napisao da je Japan – republika.

“Sa ambasadorom Republike Japan u Beogradu Kacumata Takahikom razgovarao sam o dobrim odnosima naših dveju zemalja. Posete najviših državnih zvaničnika Japana Srbiji u prethodnom periodu stvorile su uslove za dalje unapređenje, uključujući i razvoj saradnje u oblasti odbrane”, naveo je Stefanović.

Poznavanje opšte kulture ministra odbrane postalo je potom tema korisnika društvenih mreža, a povodom “Republike Japan” oglasio se i bivši poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić.

“Šta li rade protokol, kabinet, PR? Neverovatno je čak i za naše tužne prilike. Japan je, naravno, carevina, (već bar 12 vekova) i nikad nije bio republika”, naveo je Šabić, koji je podelio skrinšot tvita ministra odbrane.

Grešku ili neznanje Stefanovića komentarisao je i zamenik predsednika Slobode i pravde Borko Stefanović.

“Vidim da je ministar odbrane Nebojša Stefanović rekao da je imao sastanak sa ambasadorom REPUBLIKE Japan i da Vučićev vodič na Hilandar pali verbalne vatre u Kninu, pa onda lepo ode kući. Tragični ljudi vode ozbiljne državne poslove u ovoj otetoj zemlji”, naveo je na Tviteru.

Nakon niza reakcija, obrisao je tvit o sastanku sa ambasadorom “Republike Japan”, a zatim je napisao novi u kome se “republika” izgubila.

SourceNova RS

Ostavite komentar

Najnovije objave

Stvarni motivi Nikitinove i Stojkovićeve “borbe za Ukrajinu”

Višemesečno kontaminiranje srpske javnosti velikim pričama kvazilidera “ruske opozicije” Pjotra Nikitina (agent FSB) i promašenog advokatskog slučaja Čedomira Stojkovića...

Još priča na sličnu temu