13.8 C
Belgrade
četvrtak, 23 septembra, 2021

TRAMP: Sa kime mi je bilo najteže? Sa Rusijom? Kinom? Ne, sa ovim našim manijacima!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

DONALD Tramp je izjavio da je mnogo lakše i jednostavnije imati posla sa svetskim liderima „nego sa manijacima u Vašingtonu.

U intervjuu Fox News otkrio je da je u Beloj kući morao da se bori za „sopstveno preživljavanje“ – uprkos uspesima koje je postizala njegova administracija.

Voditelj-intervjuer sa prvo požalio Trampu da njegova žena nikako ne želi da bude vakcinisana jer je „skeptična prema vakcinama“.

- Advertisement -

Eks-predsednik SAD je uzvratio pitanje: „Beše li ona Ruskinja?“. Kad je dobio potvrdan odgovor, rekao je:

„To sve objašnjava! A ona je i veoma umna i pragmatična“.

Povodom „preživljavanja“ je dodatno objasnio:

- Advertisement -

„Preživljavanje je bilo mnogo teže. Mene su `lovili` licemeri specijalnog prokurora Milera, njih 19, koji su me istinski mrzili. Protiv mene je bio svaki prokuror. Imao sam paralelno preživljavanje i upravljanje zemljom. Preživljavanje je bilo mnogo teže. Imao sam prijatelja, uspešnog čoveka, koji me ranije oslovljavao sa Do, Doni ili Donald. A sada mi govori „Gospodine predsedniče“. Eto, kad ste predsednik – gubite prijatelje jer se ljudi boje da sa vama razgovaraju“.

Upitan – s kime mu je bilo najteže da se nosi – sa Severnom, Korejom, Rusijom ili Kinom – rekao je:

„Najteže mi je bilo sa Sjedinjenim Državama. Sa ovim našim manijacima. Sa Pelosi, Šumerom i ostalima. To je bilo teže nego sa mnogim svetskim liderima.“

Tramp se pohvalio da je mnogo šta uradio za oružane snage SAD, a da je Džo Bajden novo američko oružje prepustio Talibanima:

„To je sramota! Nose naše uniforme. Imaju po dve naše puške. Lete našim helikopterima“.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti