13.8 C
Belgrade
četvrtak, 23 septembra, 2021

ŠAROVIĆ: Vučić dočekao Merkelovu kako kvislinzi nisu naciste, ona nama otima lekare a zauzvrat nudi migrante!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Jedna od najupečljativijih odlika Srba, kojoj smo kao narod zapečatili svoje mesto u svetskoj istoriji, je hrabro držanje pred okupatorom i beskompromisna borba do pobede. Međutim, Aleksandar Vučić tokom decenije svoje neograničene vlasti, pomera granice poniznosti pred strancima, a pogotovo pred Angelom Merkel.

Tako je juče i odlazećoj kancelarki Angeli Merkel, priredio bolji doček nego neki naši susedi nemačkim okupacionim trupama 1941. godine.
Politički mrtva u Nemačkoj, Angela Merkel se kraju karijere vratila na mesto svog zločina, u Srbiju kojoj je tokom šesnaest godina svoje vladavine na svaki mogući način otimala deo državne teritorije, iz koje je otimala lekare i inženjere a zauzvrat ponudila trajno naseljavanje migranata iz Afrike i sa bliskog istoka.

Alekovu „Muti“ su na granici je dočekali migovi 29 donirani vojsci Srbije od Ruske federacije i Belorusije. Za razliku od nekih prethodnih poseta obeleženih zastavicama na autoputu i beogradskim mostovima, džinovska nemačka zastava „krasila“ je zgradu Geneksa a u narodu omražena crno crveno žuta trobojka osvanula je se i po drugim većim gradovima.

- Advertisement -

Možda je ipak bilo prigodnije da se onom ogromnom nemačkom zastavom ogrne NATO bombama razrušena zgrada Generalštaba Vojske Srbije a da se bojama nemačke zastave umesto fontane na Slaviji obasja neka od brojnih spaljenih i srušenih svetinja SPC na Kosovu i Metohiji.


Ne znamo da li je Ivica Dačić bio jedan od gostiju na svečanoj večeri, priređenoj u Angelinu čast, ali, sigurni smo da je, ukoliko se takva prilika ukazala, makar mimo protokola, na uvce kancelarki otpevao neki vanvremenski hit poput „Lili Marlen”.

U Beogradu, Pokret Ljubav Vera Nada

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti