TOTALNI RAT: PODMORNICA UZVRAĆA UDARAC!

Obavezno pročitajte


Raskol nastao u ovdašnjem internacionalnom gej lobiju nakon što je zvaničnik EU Dirk Lorens zaveo Vladimira Volohonskog (agent GRU) i preoteo ga iz naručja Čedomira Stojkovića zvanog Čeda Podmornica (agent BIA) dostigao je danas usijanje, jer je Lorens izdejstvovao zabranu Podmornicinog ulaska u EU. Time je direktno osujetio Podmornicu da u narednih godinu dana uživa u čarima “somalijskog četvoroprega” u Briselu i lišio ga trenutno jedinog životnog smisla.

U nastupu ludila i očaja, Podmornica je svim zapadnim ambasadama i udruženjima ovdašnjih ruskih dezertera i ukronacista poslao zvanični mejl u kojem je zapretio da će, ukoliko Lorens ne bude zauzdan, preći na stranu Ruske Federacije i postati lobista njenih interesa u Ukrajini. Čak je, u izlivu Napoleonovskog kompleksa, mejl zaključio rečima da će “taj njegov potez promeniti tok istorije i rezultovati konačnom pobedom Rusije, ali i uspostavljanjem novog svetskog poretka u kome SAD više neće biti vodeća svetska sila”.

- Advertisement -

Prvi je na Podmornicin mejl odgovorio Pjotr Nikitin (agent FSB), koji mu je prosledio adresu, telefonski broj i spisak slobodnih termina kod njegovog psihijatra (identitet poznat redakciji).

Ostavite komentar

Najnovije objave

Ko stoji iza Banjske: „Srpski državni vrh je kriv, potvrda toga – što ćute“

Nekadašnji načelnik u Ministarstvu odbrane i član stranke "Srbija centar" Petar Bošković ocenjuje za N1, povodom prošlonedeljnih dešavanja u...

Još priča na sličnu temu