„Podmornica“ uronila u mulj – Čedomir Stojković nagnao babu!

Obavezno pročitajte

Definitivno je potvrđeno da, po principu „slično se sličnom raduje“, dva agenta BIA, „Čeda podmornica“ i Vesna Pešić, gore u ljubavnom zanosu, na zgražavanje njihovog najbližeg okruženja.

- Advertisement -

Posebno kivan na vest o njihovim gotovo svakodnevnim seksualnim odnosima je kvazilider ruske opozicije Pjotr Nikitin (agent FSB), koji tvrdi da je „podmornica“ na taj način izdala vaskoliki homoseksualni lobi, a naročito organe somalijske samouprave u egzilu.

Nasuprot tome, Vladimir Volohonski (agent GRU) pokazuje više razumevanja za ovu romansu i ističe da „podmornici“ nimalo nije lako, kao i da bi lično radije polno opštio sa ružnom tetkom vijetnamskog praseta, nego sa Vesnom Pešić.

Ne ulazeći u više nego bolesne sklonosti cele ove skupine, istraživački novinari saznaju da će novopečeni par vezu obznaniti zajedničkim odlaskom na koncert Sergeja Mihaloka, u narodu poznatijeg kao „ukrajinski Tompson“, zakazan za 12. februar u Domu omladine. Biće to luda žurka…

Ostavite komentar

Najnovije objave

Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio...

Još priča na sličnu temu