-2.5 C
Belgrade
petak, 28 januara, 2022

TEROR NAD VEĆINOM: Uhapšen Damnjan Knežević zbog organizovanja Narodne patrole

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Kako Srbin.info prenosi, policija je večeras presrela Damnjana Kneževića iz inicijative „Nema predaje Kosovo i Metohija“, koji je u društvu nekoliko drugova hodao centrom Beograda i privela ga u stanicu.

Takođe podsećaju, Damnjan Knežević je organizovao Narodne patrole u kojima je pričao sa migrantima na ulicama Beograda o tome da su dobrodošli u Srbiju, ali pod uslovom da ne napadaju žene, imovinu građana i ne vrše nasilje.

- Advertisement -

Advokati su došli u policijsku stanicu u Savskoj ulici, ali još nisu dobili informaciju o tome zašto su srpski mladići privedeni i smatraju da je skandalozno da se državljanima Srbije onemogućava sloboda kretanja u svojoj zemlji.


Ne zna se razlog zbog koga je lišen slobode Damnjan Knežević sa više lica, podsećamo javnost da su oni već dali izjavu u vezi Narodnih patrola – rekao je adbokat Marko Pušica za Srbin.info ispred stanice policije.

U znak podrške došao je i narodni poslanik Srđan Nogo:

- Advertisement -

-Čuli smo da je marica pokupila 10-ak momaka zajedno sa Damnjanom Kneževićem, nisu im ni rekli zašto ih privode, ovo je sramota da ovako privode ljude! Ako država ne može da zaštiti narod od nasilja migranata, ne da će biti Narodne patrole, nego ću ja lično kao narodni poslanik da se uključim u straže i da budem u Narodnim patrolama! Obilazićemo sve ulice i krajeve gde migranti prave probleme – istakao je Srđan Nogo za Srbin.info.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti