Tepić: Inspektore Milenkovića i Mitića od sinoć čuvaju pripadnici SAJ-a

Obavezno pročitajte

Narodna poslanica Marinika Tepić izjavila je da inspektore Slobodana Milenkovića i Dušana Mitića od sinoć čuvaju pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice.

- Advertisement -

Tepić je juče rekla da će od Odbora za kontrolu službi bezbednosti, kao i od Odbora za odbranu i unutrašnje poslove, tražiti da se poslanicima dostavi iskaz inspektora Milenkovića u kojem on navodi da mu se zbog svedočenja u postupku „Jovanjica“ sprema likvidacija.

Mi smo još juče tražili da nam se dostave na uvid njihove izjave date u petak, 1. septembra u Trećem odeljenju i u subotu, 2. septembra u Upravi kriminalističke policije i pitali smo i ministra Bratislava Gašića kako je mogao da im dodeli jedinu jedinicu koju nije smeo da im dodeli zato što se njihov komandant Marko Kričak u operativnim saznanjima povezuje sa kriminalnim klanom. Smatram ovo pobedom i hrabrošću inspektora Mitića i Milenkovića da ostanu dosledni u dekriminlaziacji MUP-a. MUP je ovim priznao ozbiljnost njihove ugroženosti. Država je morala na kraju da prizna da jesu ugroženi i da su im životi u opasnosti jer kako bi Gašić drugačije poslušao i naš predlog da im se dodeli SAJ„, izjavila je Tepić.

To je poruka i Vladimiru Đukanoviću koji sedi u poslaničkim klupama i brani prvooptuženog Koluviju. To je poruka svim zlonamernim ljudima iz režima koji su sve vreme govorili da inspektori lažu. Čak i ovakav demontirani MUP je sada dokazao da su inspektori bili u pravu„, zaključila je ona.

Source021

Ostavite komentar

Najnovije objave

EULEKS: Nismo bili sprečeni da prisustvujemo ili posmatramo operaciju u Banjskoj

Misija Euleks na Kosovu je saopštila da ni na koji način nije bila sprečena da prisustvuje ili posmatra operacije...

Još priča na sličnu temu