SZO: Decu mlađu od 4 godine podučavati „masturbaciji“ i „džender identitetu“ (FOTO)

Obavezno pročitajte

SZO savetuje da deci uzrasta 0-4 godine budu pružene „informacije o uživanju i zadovoljstvu koje pruža dodirivanje sopstvenog tela… masturbacija“

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) objavila je dokument „Standardi za seksualno obrazovanje u Evropi: Okvir za političare, nadležne u obrazovanju i zdravstvu i specijaliste“ u kojem se savetuje da deca budu podučavana o seksualnom samozadovoljavanju i transdženderizmu pre nego što nauče čak i da govore.

- Advertisement -

SZO savetuje da deci uzrasta 0-4 godine budu pružene „informacije o uživanju i zadovoljstvu koje pruža dodirivanje sopstvenog tela … masturbacija“.

Takođe, decu od malih nogu treba ohrabriti da „steknu svest o džender identitetima“ i dati im „pravo da džender identitete istražuju“.

U odeljku koji se odnosi na uzraste 4-6 godina insistira se na tome da vaspitači „pruže informacije o istopolnim seksualnim odnosima“ i „pomognu deci da razviju poštovanje prema različitim normama u vezi seksualnosti“.

Naravno, u svetu sa imalo duševnog zdravlja ni jedno dete ovih uzrasta ne bi trebalo izložiti ma kakvim informacijama o seksu.

Dok saučestvuju u narativu oko kineskog zataškavanja informacija o izbijanju korona virusa, mediji u isto vreme brižno čuvaju SZO od svakog prekora o kojem ne može biti ni govora.

Društvene mreže uklanjaju materijal i ljude koji kritikuju smernice SZO.

S obzirom na to kakvu boleštinu globalno zdravstveno telo uvaljuje deci, odluka Trampove administracije da prestane sa njenim finansiranjem svakim danom sve bolje

Ostavite komentar

Najnovije objave

Poljski predsednik: Ukrajina je davljenik koji može da povuče sve za sobom

Poljski predsednik Andžej Duda uporedio je Ukrajinu sa davljenikom koji se hvata za sve i preti da potopi sve...

Još priča na sličnu temu