13.7 C
Belgrade
nedelja, 2 oktobra, 2022

SVI DIGLI RUKE OD NJEGA: Vučić držao govor foteljama i mlatarao rukama u praznoj sali!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bi voleo da se u svakom društvu predstavi kao odličan govornik, ali njegova zapaljiva retorika i demagogija nisu baš najbolje prošle kada je držao govor u Glazgovu na samitu COP 26, jer je sala doslovno bila prazna.

Nije Vučić na klimatskom samitu mogao da se posluži starim dobrim trikom i doveze autobuse iz čitave zemlje, pune svojih glasača koji će ga slušati, tapšati i vikati „živeo Vučić“. Daleko je Glazgov…

Iako treba da budemo „ponosni kakvog predsednika imamo jer je odbrusio svima“, kako pišu režimski tabloidi, Vučićevo mahanje prstom svetskim liderima i svaljivanje krivice na veće zemlje, ipak, nije prošlo kako je zamislio.Ko je slušao Vučićev govor FOTO: PrintscreenKo je slušao Vučićev govor FOTO: Printscreen

- Advertisement -

Umesto da, recimo, američkom predsedniku Džozefu Bajdenu i britanskom premijeru Borisu Džonsonu klecaju kolena od Vučićevog strašnog govora i prozivki, ispostavilo se da ono što je srpski predsednik imao da kaže, zapravo, nije nikoga zanimalo.

Tako je Vučić u ogromnoj sali govorio pred tek nekoliko ljudi, a većina mesta zvrjala je prazno. Ovo su primetili i korisnici društvenih mreža koji su uporedili broj prisutnih kada je govorio Boris Džonson, a zatim Vučić, koga su izgleda „slušale samo fotelje“. 

Da stvar po predsednika bude gora, njegov famozni govor prenosio je RTS, poznatiji kao Đilasova televizija. Može se zaključiti da Vučiću ovih dana baš i nije lako, jer svetski lideri su pokazali šta misle o njemu, a uskoro bi to mogli da urade i građani Srbije.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti