„Sve pare dobili od zlog Vučića“: Vučić osuo paljbu po Zvezdi i Partizanu zbog uvreda navijača

Obavezno pročitajte

Predsednik odgovorio na uvrede navijača dva najveća srpska kluba

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na televiziji „Prva“, gde je pričao o aktuelnim temama oko Kosova i Metohije, ali je spomenuo i navijače Crvene zvezde i Partizana, odnosno dugovanja dva najveća srpska kluba.

- Advertisement -

Voditeljka je pitala predsednika šta misli o uvredama navijača Partizana i Zvezde, a onda je Vučiću i pušten snimak na kom mu fanovi Partizana skadiraju:

„Partizan šampion, Vučiću pede*u“, čuli su se povici navijača iz autobusa.

„Baš je zabavno“, započeo je ironično Vučić i dodao:

„Navijači su išli u Kaunas. Svuda mi skandiraju. Nemoguće je to da prestane. Gledam samo koga sam od njih sam nečim mnogo dobrim zadužio. Neke od ljudi sa snimka znam lično, išli sa upravom. Tu imate ljude iz uprave rukometnog i odbojkaškog kluba Partizan“.

Tu se nije zaustavio.

„Uvek kad čujem to, zapitam se kakvim sam dobrim to zaslužio. Našao sam im najvećeg sponzora u poslednjih ko zna koliko godina i decenija, lično sam zamolio Ziđin i Kineze. Velika je sramota i za KK Partizan, koliko su para dobili. Neka plate i vama i Srbiji osam miliona evra poreza što duguju“.

Osvrnuo se i na meč Srbije i Albanije na kojem je takođe slušao uvrede sa tribina.

„Navikao sam da slušam (uvrede). Nije mi bilo lako kad je bila utakmica sa Albanijom, ali okej. To su bile bezbrojne laži oko Briselskog sporazuma. Oni rade tu kampanju godinama. Zvezdini navijači kada su vikali „Vučić, Brnaba“ oni su to radili da bi pokazali da su antirežimski, da su protiv parade homoseksualaca… A ovi to rade da pokažu kako su velikomučenici, kako nemaju para, pošto ja navijam za Zvezdu. A ne pričaju koliko su para dobili, lakše im je da glume žrtvu. Ima i kriminalnog dela, kada su izbacivali zastave, Vračarska grupa, ‘prekinite sa francuskom operacijom skaj’, to su tri veze. Jedna je politička, druga kriminalna, a treća glumljenje žrtve. Tako to ide, ovo je sport“, istakao je Vučić.

Pozvao je „večite“ da plate dugove za porez.

„Sve pare dobili od zlog Vučića. Samo se vi zabavljajte, ali samo platite porez. Zvezda da plati porez milion, a Partizan osam u košarci, a u fudbalu 20. Platite malo taj porez, a neko mora da vam ga traži“, zaključio je predsednik Srbije.

SourceNova

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu