6.9 C
Belgrade
petak, 15 oktobra, 2021

ŠUTIRA, MENJA PELENE, PSUJE ALI I PIŠE: Evo šta sve Suzana Vasiljević radi za srpskog izdajnika i picoustog bolesnika!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vučićeva savetnica Suzana Vasiljević, osim što ima bezbroj funkcija i uvek pažljivo sluša predsednika, takođe kucka i njegove objave na društvenim mrežama. Zapeta, tačka, zapeta – diktira Vučić, a Suzana kao prava daktilografkinja zapisuje njegove misli, te je zato valjda za svoju poslušnost i dobro nagrađena.

– Dok igrom slučaja i nesmotrenošću Tanjuga posmatramo kako Aleksandar Vučić Suzani Vasiljević diktira objavu za društvene mreže, sa napomenama čak i za interpunkcijske znakove, ne zaboravite da je Vasiljević član Nadzornog odbora Er Srbije – navodi se uz priložen snimak na društvenim mrežama.

Pre svega je savetnica predsednika Srbije za medije, ali Suzana kao svestrana žena je i mnogo više od toga, te se njene funkcije jedva mogu prebrojati. Vasiljević se razume i u avione i avio kompanije, i u košarku, i u klasičnu muziku i u novinarstvo.Suzana nosila Šanel torbu u VašingtonuSuzana nosila Šanel torbu u Vašingtonu

- Advertisement -

Osim što je poznata kao prava trendseterka koja nosi torbe poznatih svetskih dizajnera od po nekoliko hiljada evra, Suzana jako voli letenje i košarku. Tako se pored Nadzronog odbora Er Srbije uhlebila i u Upravni odbor Košarkaškog saveza Srbije.

Tokom godina je bila članica nadzornih i Upravnih odbora Politike ad i Beogradske filharmonije. Toliko je upućena u sve sfere života da ne bi bilo iznenađenje videti je na bilo kojoj funkciji.

Zato i ne čudi što Suzana kucka li kucka. A osim što kucka, Milovan Brkić je u emisijama znao detaljno da opiše šta sve radi predsedniku Aleksandru Vučiću.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti