BELIVUKOVA ŽRTVA SA STEFANOVIĆEM I KOKEZOM: Druženje u kafiću! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Na snimku, koji je Direktno.rs ekskluzivno objavio, a na kome se vidi kako Vladimir Kovačević Kovač srdačno razgovara sa Nebojšom Stefanovićem i Slavišom Kokezom, uočen je i Aleksandar Halabrin, ubijeni mladić, koji se smatra žrtvom klana Veljka Belivuka.

O svom sinu danas je ponovo govorila Mara Halabrin, koja je, između ostalog, istakla da je Halabrin bio u kontaktu sa Danilom Vučićem, sinom predsednika Srbije, kao i Petrom Panićem Panom.

Ali, bio je i u stalnom kontaktu sa osuđenim kriminalcem Vladimirom Kovačevićem Kovačem, koji se nadavno slikao sa ministrom policije Aleksandrom Vulinom. Ispričala je Mara Halabrin da je njen sin nestao u martu 2020. godine.

– Tog dana je trebalo da se nađe s Vladimirom Kovačević Kovačom, a kako sam kasnije saznala i našao se. Ja redovno idem u policiju, jedino što mi govore jeste da se radi na njemu, a čak su mi rekli i da je moguće da se ne reši. Govorila sam da ispitaju Kovača, na šta su mi rekli da im je on rekao da neće da priča sa njima. Tačno vidim da ne smeju, bar posle svih snimaka koje smo videli u prethodnom periodu – rekla je Mara, aludirajući na snimke ministra policije Aleksandra Vulina i osuđivanog kriminalca Vladimira Kovačevića.

Ukazala je da da je uviđaj loše odrađen, te da je interesantno da je njen sin pronađen u drugačijoj odeći od one u kojoj je nestao.

Istakla je da joj je sin jednom prilikom rekao da se čuje s Danilom Vučićem, sinom predsednika Aleksandra Vučića.

– Rekao mi je da se dopisuje s njim, ali mu nisam poverovala. Bilo mi je čudno što ima informacije koje su se naknadno ispostavile kao tačne – navela je Mara Halabrin.Mara Halabrin FOTO: PrintscreenMara Halabrin FOTO: Printscreen

A sada, da se za trenutak vratimo na pomenuti snimak iz lokala, koji je objavio Direktno.rs, a na kome se vidi kako Vladimir Kovačević Kovač ćaska sa Nebojšom Stefanovićem i Slavišom Kokezom.

Aleksandar Halabrin FOTO: Printscreen

Na snimku se jasno uočava da su pored Kovača, u lokal ušli Nenad Alajbegović Alibeg i Miloš Šušilović Kostić. A nekoliko trenutaka posle njih, u isti lokal ulaze još tri mladića, od kojih je jedan Aleksandar Halabrin, koji se družio sa Kovačem.

– Moje pitanje za tog gospodina pukovnika Vulina. Svi smo imali prilike da vidimo snimak na kome bivši ministar policije Nebojša Stefanović sedi sa Slavišom Kokezom u društvu i pozdravlja se sa tim Vladimirom Kovačevićem Kovačem. Među momcima na tom snimku vidi se i Aleksandar Halabrin i on je bio u toj grupi. A sad da ja zapitam, da li je normalno u bilo kojoj zemlji na svetu da se ministar policije pozdravlja s Vladimirom Kovačevićem, a da je u njegovom društvu bivši predsednik FSS, a da se posle dve godine pukovnik Vulin slika s tim čovekom i laže nas da ne zna ko je – istakao je Dumanović.

Da podsetimo, vođa navijača Rada Vladimir Kovačević Kovač je osuđeni kriminalac, a na teret mu se stavlja izvršenje 18 krivičnih dela, i to u periodu od 2004. do 2020. godine. 

Pucali na njega, nestanak mladića, ubistvo u BiH: Podilazi jeza od Vulinovog fana sa koncerta

Ta krivična dela su: u vezi sa oružjem (sva tri puta mu je oduziman pištolj), teška krađa, teška telesna povreda, izazivanje nacionalne, verske i rasne mržnje i netrpeljivosti, izazivanje opšte opasnosti, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, nasilničko ponađanje, sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

BONUS VIDEO

Ostavite komentar

Najnovije objave

Stvarni motivi Nikitinove i Stojkovićeve “borbe za Ukrajinu”

Višemesečno kontaminiranje srpske javnosti velikim pričama kvazilidera “ruske opozicije” Pjotra Nikitina (agent FSB) i promašenog advokatskog slučaja Čedomira Stojkovića...

Još priča na sličnu temu