SRPSKI REPUBLIKANCI USTALI PROTIV CENZURE: Sandulović blokiran zbog ISTINE!

Obavezno pročitajte

Članovi Republikanske stranke Srbije alarmirali su svoje članstvo i simpatizere zbog blokade predsednika Nikole Sandulovića.

Fejsbuk je, ne po prvi put blokirao predsednika republikanaca, ali ovaj put je Fejsbuk od republikanaca doživeo kontranapad u obliku masovnog deljenja objave, što je pokazalo da Nikola Sandulović jeste prvi u stranci, ali samo prvi među jednakima i da njegova infrastruktura postaje sve snažnija i moćnija u Srbiji, a i podrškom koju dobija iz sveta.

Objavu prenosimo u celosti.

VAŽNO SAOPŠTENJE DELITE !!!

NAŠ PREDSEDNIK Nikola Sandulovic BLOKIRAN JE 24h ZBOG OVE OBJAVE, DELITE OVO SVI !!!
Da li su ovo pravila FB?! Da zabranjuje istinu ko je bio,šta je radio, i šta radi diktator Aleksandar Vučić?! Pretio si mi, hapsio, zatvarao i na kraju OTROVAO samo da bi me ućutkao i zaustavio! Kada SVE TO nije prošlo sada se služiš OVIME OLOŠU da mi zatvoriš usta? ZNAJ, NEĆU STATI!

1 COMMENT

  1. Ako smo demokratska država onda treba da čujemo i ostale šta misle…ali ako je zabranjeno političkim protivnicima A. V. DA SE POJAVLJUJU NA TELEVIZIJI I U OSTALIM MEDIJIMA, ONDA TU NEŠTO NIJE U REDU.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DRAGIŠIĆ SE PRAVDAO VOLOHONSKOM

Zoran Dragišić zv. Sijalica, profesor Fakulteta bezbednosti, u toku današnjeg dana kontaktirao je Vladimira Volohonskog, agenta GRU i lažnog...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: