SRĐAN MILIVOJEVIĆ: Građani su zatresli truli mafijaški režim, pobeda je nikad bliža

Obavezno pročitajte

Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević, jedan od neformalnih vođa protesta „Srbija protiv nasilja“, rekao je da je „pobeda sada nikad bliža“, napominjući da su „građani ustali da ponovo oslobode svoju zemlju i društvo od svojevrsne okupacije pod kojom živimo već 11 godina“ i da se „zatresao truli mafijaški režim“.

„Pokazali smo brojnost i masovnost skupova, sada treba demonstrirati rešenost i odlučnost. Nema kompromisa oko iznetih zahteva, nema delimičnog usvajanja zahteva i nema izbora po Vučićevim izbornim pravilima. To su crvene linije za DS, a verujem i sve građane koji žele da se ovo zlo zaustavi“, rekao je Milivojević za list Danas.

- Advertisement -

On je naglasio da „nikavog nasilja prema ljudima koji su prinuđeni da dođu na današnji kontramiting neće biti“.

„To su naši sugrađani, prinuđeni i primorani da dođu na ovaj skup neslobode. Pozivam ih sve da ostanu ili se vrate i u subotu, da zajedno udahnemo dah slobode. Na prethodnom protestu zatresli smo Gazelu, ali smo još više zatresli ovaj truli mafijaški režim. Zajedno ćemo otresti te plodove neslobode, mržnje i neslobode, zarad svih nas“, poručio je Milivojević.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

Američki ambasador optužio Srbe za nasilje na Kosovu i Metohiji i napad na NATO vojnike

Američki ambasador na Kosovu Džef Hovenijer optužio je na svom Tviter profilu Srbe za eskalaciju nasilja na severu Kosova. On...

Još priča na sličnu temu