1.1 C
Belgrade
utorak, 7 decembra, 2021

SPS U PAKLU BLUDA I BOLESTI: Jedni bungaju devojčice, a drugi nas ubijaju! Ubica Đokića bio na SPS listi!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Goran Džonić, osumnjičeni za trostruko ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca, u junu 2020. godine bio je kandidat za odbornika u Aleksincu ispred liste SPS-JS.

To se može videti i na Fejsbuk stranici Socijalistička omladina Aleksinac, gde se pod rednim brojem 17 nalazi Goran Džonić, njegova fotografija i mesto stanovanja Moravac.

Podsećanja radi, Goran Džonić (52) je osumnjičen da je kobne noći svoje rođake, porodicu Đokić, Gorana, Gordanu i Lidiju, presreo na žutom skuteru, i to oko ponoći.

- Advertisement -

Na koji način ih je tačno namamio da ga prate do zabačenog dela u ataru sela Moravac ili ih je tamo odveo pod pretnjom pištoljem za sada nije poznato. Na toj lokaciji on ih je, kako se sumnja, sve troje ubio hicima iz pištolja, a potom je njihova tela zapalio.

Osumnjičeni i žrtve su bili veoma bliski i znali su se celog života, nikada nisu imali međusobnih problema. Džonić je živeo svega četiri kuće od porodice Đokić.

Osumnjičeni je inače vatrogasac u penziji, ima suprugu i dva sina. Jedan sin mu je vatrogasac, kao i on, dok mu je drugi sin pripadnik Vojske Srbije.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti