-0.7 C
Belgrade
utorak, 7 decembra, 2021

VUČIĆU PEDERU: Opet grmi Srbijom, RTS ne može da utiša bes ljudi i da spreči pad diktatora!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Slobodnomisleći navijači Partizana ne žele da ćute, još jednom su digli glas i pokazali Aleksandru Vučiću šta misle o njemu i politici koju vodi. Tako se Humskom večeras na evropskom duelu protiv Genta u više navrata čulo „Vučiću, pederu“.

Navijači Partizana su u više navrata na isti način protestovali protiv naprednjačkog lidera, nezadovoljni u koje je stanje doveden klub iz Humske, pa se ova parola čula na mečevima Superlige, u kvalifikacijama za Ligu konferencija, ali i na utakmicama košarkaškog kluba.

Na nekoliko prethodnih mečeva, čini se, bilo je zatišje, ali je ono večeras prekinuto. Na duelu protiv Genta, u grupnoj fazi Lige konferencija, čulo se najpre skandiranje „Partizan šampion“ sa juga, da bi sa istočne tribine onda usledio odgovor „Vučiću, pederu“.

- Advertisement -

Da podsetimo, ovakvo skandiranje bilo je prisutno na mečevima fudbalera Partizana protiv Proletera, Vojvodine, Novog Pazara, kada je čak i prekidan meč, kao i na evropskom meču protiv Dunajske Strede, a tada su policija i huligani upali na tribinu kako bi se obračunali sa slobodnomislećim navijačima.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti