11 C
Belgrade
уторак, 26 маја, 2020

ŠOKANTNO: 500 beba napušteno, evo kakva sudbina ih očekuje

NAJČITANIJE

UZNEMIRUJUĆE: Delili drogu osnovcima, roditelji dece ih tukli bejzbol palicama (VIDEO +18 )

U ruskom gradu Barnaul grupa dilera podelila je grupi osnovaca nižih razreda narkotike, uglavnom ekstazi i spid u vidu bombona i žvaka.

“PUTIN OSLOBODIO LAVOVE I TIGROVE“ Na sve spremni da spreče kršenje izolacije?

Jutros na društvenim mrežama "eksplodirala" je vest kako su "ruske vlasti na nalog predsednika Vladimira Putina, oslobodile na stotine lavova, kako...

OGLASILA SE I KUBA: Imamo lek. Spremni smo da snabdevamo i ostatak sveta

Kuba tvrdi da ima dovoljno rezervi antivirusnog leka koji se koristi za lečenje korona virusa da pokrije potražnju kod kuće, kao i potrebe drugih...

ZA NJIH NEMA POMOĆI: Milenu gazda izbacio iz stana zbog “korone” (VIDEO)

NEPOKRETNA Milena Grubanović Kovačević (66) sa svojom ćerkom Draganom (37) od juče spava pod vedrim nebom, na asfaltu u Golubinačkoj ulici u...
- Advertisement -
loading...

Šokantno: Više od 500 surogat beba na napušteno u Ukrajini, zbog zatvranja granica usled pandemije izazvane korona virusom.

Preko 500 novorođenčadi koje su bogati zapadnjaci naručili preko surogatskih agencija ostalo je bez roditelja u Ukrajini zbog krize izazvane korona virusom. Šokantno! video prikazuje na desetine beba u klinici BioTekCom-a u Kijevu, koje plaču zbog roditelja koji nikada neće doći.

Klinika BioTekCom reklamira se kao centar za reprodukciju ljudi. U svom katalogu potencijalni roditelji mogu naći „atraktivne“ ponude u prodaji sa slikama nasmejanih beba koje su priložene uz njih. Za mnoge je cena dece jedna od najzanimljivijih karakteristika. Svaka beba košta samo 9.900 evra.

Alt="Šokantno"
Šokantno – bebe kao proizvodi u prodavnici
- Advertisement -

Postoji zabrinutost da ogroman porast „zaliha“ može značiti da bi ove kompanije za surogat uskoro mogle da ponude u slobodnu prodaju ove bebe, bez provere porekla kupca i njihovih namera.

Jako mali broj medicinskih radnika brine o ovoj deci !

Šokantno – Video snimci iz kijevskog hotela BioTekCom-a, 46 kreveta sa novorođenčadi koja plače. Ova deca su „proizvod“ koji nije pruzet od kompanije BioTekCom – surogat deca koju su bogatih zapadnih roditelji naručili od siromašnih ukrajinskih žena, preko agencije za surogat.

Zatvaranje granica zbog pandemije dovelo je do toga da kupci nisu došli da pokupe svoju decu, što je izazvalo zabrinutost zbog katastrofe koja bi se mogla da pogodi svako od ove dece.

- Advertisement -

U Evropi je Ukrajina vodeća zemlja po surogatima. „Maternica za unajmljivanje“ u Ukrajini košta mnogo manje nego u ostalim zemljama, a kupac ima garanciju da će dete biti belo.

Šokantno: deca se uzgajaju za gej parove!

Ovo je opcija koju mnogi gej parovi koriste, omogućavajući im da naručuju i usvajaju decu iz takvih agencija.

ŠOKANTNO: 500 beba napušteno, evo kakva sudbina ih očekuje 1

Procjenjuje se da više od 500 beba čeka da bude pokupljeno otkad su granice zatvorene zbog koronavirusa, ali pravi broj je teško znati zbog prirode posla.

Šokantno kakve je sve patologije otkrila pandemija!!

Pandemija koronavirusa otkrila je mnoge patologije savremenog sveta. Jedan od njih je surogat, koji tretira ljude kao robu, koja se može naručiti, proizvoditi i prodavati.

Sada niko nema pojma šta učiniti sa ovom odbačenom decom a briga o njima je sve teža i sve skuplja. Raste zabrinutost i od zloupotrebe pogotovo u zemljama u kojima nema jasne zakonske regulative.

Ipak, šta se dešava kada kupac ne zatraži njihov proizvod? Da li se čuvaju? Koliko dugo? Šta ako kupac podnese žalbu i odbije kupovinu, jer je proizvodu istekao rok trajanja?

Alt="Beba"

U tim modernim ljudskim mrestilištima leže stotine beba lišenih bilo kakvog majčinskog dodira, roditeljske topline ili nesebične brige nakon rođenja – bez ljubavi.

S njima se postupa kao sa predmetima čija jedina vrednost je cena po kojoj se prodaju. Snimci iz hotela u Kijevu govore mnogo o našoj civilizaciji.

- Advertisement -
SourceRMX
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

- Advertisement -

Najnovije vesti

ZABRANJENA ISTORIJA SRBA: Drugo lice SAVA KOVAČEVIĆ -1942.

Istorija o kojoj se dugo ćutalo : drugo lice „narodnih heroja“- Sava Кovačević Partizanska ubistva nisu vršena tajno,...

DAČIĆ I HARAČENKO: Obnavljanje bilateralnih poseta i nastavak saradnje

Dačić i ruski ambasador Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i ruski ambasador u...

U Bugarskoj pronađeno telo novinara

Novinara pronašli u Varni U petak uveče u Varni je pronađeno telo novinara Georgija Aleksandrova, javila je Bugarska...

Svici više ne svetle, „ugasili“ su ih ljudi

Svici su ugroženi Širom sveta svici svojim svetlucavim telima osvetljavaju noć, ali naučnici sada upozoravaju da je njihova...

KON: Obavezno nošenje maski samo pod OVIM uslovom

Kon o maskama Epidemiolog Predrag Kon rekao je da obavezno nošenje maski u Srbiji postoji kao nacrt i...
- Advertisement -