6.9 C
Belgrade
petak, 15 oktobra, 2021

SLOBODA NA ANTI-KOVID SKUPU: Letele baklje na Vulinovu policiju, ROKAJ BANDU!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Okupljeni na skupu protiv segregacije grupisali su se ispred zgrade Vlade Srbije, gde se nalaze brojni pripadnici policije. Prilikom ovog skupa prema policiji su poletele i baklje.

Učesnici skupa protiv Kovid propusnica okupili su se danas na Trgu republike, nakon čega su krenuli u protesnu šetnju to Predsedništva Srbije.

Protest pod nazivom „Sloboda ili ništa“, koji je počeo na Trgu Republike, bio je na pola sata zaustavljen policijskim kordonom i ogradama na početku Terazija, koje su sklonjene oko 18.30 časova, nakon što je završena Parada ponosa, pisao je N1.

Nakon toga učesnici ovog skupa okupili su se ispred zgrade Vlade, gde su se grupisali. Oko njih se nalaze pripadnici policije, koji pokušavaju da formiraju štit kako ne bi došlo do većih incidenata. Jedan od njih se već dogodio, budući da je neko od okupljenih bacio baklju na policiju.

Učesnici su zatim došli ispred zgrade Predsedništva i skandirali protiv predsednika Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić.

- Advertisement -

Specijalista ginekologije i akušerstva u GAK Narodni Front Borislav Antonijević je izjavio večeras da Ministarstvo zdravlja, kako on tvrdi, nema odgovore na pitanja da li su PCR testovi pouzdani, vakcine protiv korone sigurne a maske da li štite od zaraze.

„Ministarstvo je reklo da ne zna. Maske štite od virusa kao žičane mreže od komaraca“, rekao je Antonijević na protestu antiglobalista ispred Predsedništva.

Politikolog Dragan Pilipovic osudio je segregaciju putem Kovid propusnica i naglasio da je praksa segregacije prevazidjena jos u proslom veku, kada su neku odbijali da sede u istom retoranu sa crncima.

Pilipovic je podsetio vlast, da su vec pokusali da zakljucaju narod “pokusali ste u julu prosle godine, pokusali ste u martu ove godine i niste uspeli, pokusajte segregaciju i ovaj narod vam nece oprostiti po treci put” rekao je Dragan Pilipovic.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti