24.8 C
Belgrade
ponedeljak, 26 jula, 2021

DEVEDESETE NAGRIZAJU SRBIJU: Šešelj naručio ubistvo Vanje Bulića zbog Jadranke!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Surovost crvenog Vojvode Vojislava Šešelja pamte mnogi, i pamtiće dok su živi. Jedan od njih je sigurno i Aleksandar Vučić, čovek koji je zbog Šešeljovih maltretiranja postao ono što danas jeste. Nemilosrdni, ludi i bolesni diktator koji želi da zatre sve što je srpsko hodalo po našoj zemlji.
Ipak, sklonost Vojislava Šešlja da muči ljude se nije iskazala prvi put prema Aleksandru. Bilo je to mnogo ranije. Kada se prvi put oženio sa Vesnom iz Sarajeva, sa kojim imaju sina Nikolu. Toliko ju je maltretirao da je završila u ludnici zbog nemilosrdnosti i teroru Vojislava Šešelja.

Doktor za teror i pokušaj atentata

Posle toga je uzeo Jadranku Šešelj, ali je počela da ga nagriza sujeta i ljubomora, zato što je sa njom bio Vanja Bulić, srpski pisac, i novinar. Vođa radikala to nije mogao da izdrži.

- Advertisement -

Ubijte, ga. Ubijte ga kao džukelu, hladnokrvno i psihopatski je naredio telohraniteljima Petru Paniću i Peđi Vuletiću. Upalili su BMW i počeli da jure Bulića po snegu sa jasnom namerom. Bulić je ipak bio iskusan vozač i uspeo da im utekne, uprkos tome što Panić i nije hteo da ga ubije. Otišli su se kod Šešelja i žalili na gume, zbog snega i zime. A Bulić je potom u emisijama pričao kako ga je pratila UDBA, želeći da ga likvidira, ne sluteći da je potpis ovog poenticijalnog atentata imao lider SRS Vojvoda Crveni Doktor Šešelj Vojislav.

Drugi pokušaj zatiranja Vanje Bulića

Vučićev sadašnji megafon nije imao mira. Opet je poslao telohranitelja Panića na Vanju Bulića, ovaj put mu ne naredivši likvidaciju, nego samo patnju i bol, da oseti isto ono što je osetio i Vojislav kada je saznao da je Bulić imao strastvene noći sa Jadrankom.

- Advertisement -

Umlati ga, neka pamti , vovjoda je bio nemilosdran.

Panić je ušao u vozilu i poneo bejzbol palicu. Ipak, kada je došao do Ade Ciganlije i video da gospodin Bulić sa dva deteta blizanca izlazi iz automobila, preovladala je empatija. Nije mogao pred decom tući njihovog oca. Strpao je bejzbol palicu u ranac, ušao u automobil i napustio Adu Ciganliju. Nije uprljao ruke.

BONUS VIDEO

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti