Šef kabineta kosovske predsednice smatra da je Vučić priznao nezavisnost tzv. Kosova

Obavezno pročitajte

Šef kabineta kosovske predsednice, Bljerim Velja, poznat po čestim kritikama na račun medija i vlasti u Srbiji, sinoć se zahvalio srpskom predsedniku. „Hvala, Aco“, poručio mu je.

Aleksandar Vučić učestvovao je ove nedelje na Samitu Evropske političke zajednice u Granadi. Osim drugih zvaničnika iz regiona, na ovom samitu bila je i kosovska predsednica, Vjosa Osmani, podseća KoSSev.

- Advertisement -

Predsedništvo Srbije oglasilo se u četvrtak uveče saopštenjem, navodeći da su „lideri 47 zemalja i predstavnici Evropske unije razgovarali o bezbednosti, energetici i drugim pitanjima od značaja za kontinent“.

N1

Oko 24 sata kasnije, odnosno kasno sinoć, oglasio se šef kabineta kosovske predsednice, Bljerim Velja (Blerim Vela), komentarišući upravo ove navode srpskog predsedništva.

„Zvanični sajt predsednika Srbije u svom zvaničnom saopštenju o Vučićevom prisustvu Samitu priznaje Kosovo kao nezavisnu državu koja učestvuje na samitu EPZ u Granadi“, poručio je Velja na društvenoj mreži „X“.

Poznat po čestim kritikama na račun srpskog rukovodstva, koje objavljuje upravo na ovoj društvenoj mreži, sada se ironično zahvaljuje srpskom predsedniku.

Uz fotografiju saopštenja sa sajta, na srpskom jeziku je napisao „Hvala, Aco“.

„Zaista, Kosovo je bila jedna od 47 država koje su učestvovale na samitu“, naveo je Velja.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

SAŠA RADULOVIĆ: Đilasova koalicija nas napada danima (VIDEO)

Marinika Tepić, šesta na listi Srbija protiv nasilja, gostovala je zajedno sa Sašom Radulovićem iz koalicije Dobro jutro Srbijo u Utisku...

Još priča na sličnu temu