SANDULOVIĆ ZATRESAO SRBIJU: Vučić ide u HAG!

Obavezno pročitajte

Predsednik Republikanske stranke Srbije i predsednik Unije republikanaca Balkana Nikola Sandulović je svojim saopštenjem za javnost opet uzdrmao kavez zverima.

alt="NIKOLA SANDULOVIĆ"

Ovaj put se saopštenje odnosi na najveću zver u balkanskom kavezu. Objavu gospodina Nikole Sandulovića prenosimo u celosti, bez cenzure.

POŠTOVANI GRADJANI SRBIJE! ALEKSANDRE VUČIĆU, KRIMINALCU!Evo sada odgovor (u tekstu ispod) SVIMA koji su se pitali zašto sam se sastajao sa g. Vilijamom Vokerom i o čemu smo IZMEDJU OSTALOG razgovarali !Razgovarali smo o ODGOVORNOSTI ALEKSANDRA VUČIĆA u svim ratnim dešavanjima na prostorima bivše Jugoslavije, pogibiji radnika RTS, njegovom svakodnevnom kriminalu i maltretiranju cele Srbije! Razgovarali smo i o odluci i trenutku kada će

ZLIKOVAC ALEKSANDAR VUČIĆ IĆI U HAG I KAO ŠTO SAM VAM SVIMA GOVORIO JAVNO, DA ĆE SE TO DESITI, SAD TREBATE DA BUDETE SIGURNI DA ĆE OLOŠ ZAVRŠITI U HAGU! OBEĆAO SAM TI ALEKSANDRE VUČIĆU DA ĆEŠ IĆI U HAG I TO TI SADA GARANTUJEM KAO ŠTO GARANTUJEM SVIMA ONIMA KOJI SU ME HAPSILI, ZATVARALI, LAŽNO OPTUŽIVALI I OTROVALI DA ĆE ZAVRŠITI U ZATVORU!Čitajte sada svi, vidite datum objave i SADA SHVATITE MOJU PRAVU ULOGU U POLITICI I PRAVOJ BORBI PROTIV ZLIKOVCA ALEKSANDRA VUČIĆA! ŠTA SAD KAŽU ONI KOJI SU ME OGOVARALI ZA MOJE SUSRETE I DOGOVORE SA VILIJAMOM VOKEROM???!!!

Nikola Sandulović

Ostavite komentar

Najnovije objave

RUSKI OPOZICIONARI U FUNKCIJI UKRAJINSKIH NEKROFILA

Dana 24.02.2023. godine u Pionirskom parku u centru Beograda, lažni ruski opozicionari planirali su da održe, kako oni nazivaju...

Još priča na sličnu temu