3 C
Belgrade
utorak, 30 novembra, 2021

SADA JE SVE JASNO: Danilo Vučić, Milica Zavetnica i Damnjan Knežević na istoj fotografiji!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Postoji ona poslovica da slika govori više od hiljadu reči, jel, pa se tako može reći i za ovu fotografiju koja kruži internetom. Na prvi pogled čovek će reći da je u pitanju neki manji patriotski skup ili okupljanje manje grupe koja će otići na veći. Ništa posebno.

E, a ako se malo bolje zagledate imaćete šta da vidite. Bar tri poznate osobe, koje više nisu u istim grupama, a neki su čak totalno polarizovani međusobno.

Hajde da analiziramo osobe koje su nam svima poznate. Naime devojka skroz levo na fotografiji je Milica Zavetnica, opozicionarka koja brani Kosovo i Metohiju na Dečjoj televiziji. Doduše, nije to taj stajling kao danas ali bavljenje politikom je unosno.

- Advertisement -

Ono što je još zanimljivije je poslednji red na kojem se nalaze, tada dva dečaka, a danas je jedan još uvek dečak dok je drugi čovek. Naime, u poslednjem redu u majici američkog rokenrol benda Guns ‘n’ Roses je sadašnji vođa narodnih patrola Damnjan Knežević a pored njega, verovali ili ne je Danilo Vučić.

Ako smo analizarli koji su akteri, dolazimo do zaključka da su se uglavnom sakrili na ulice, neki pod okrilje Hepi televizije, neki pod skute Kobri i Bezbedonosno informativne agencije.

Dok je očigledno i dalje jedino veran svojim uverenjima ostao Damnjan Knežević, uprkos tome što mnogi pokušavaju da diskredituju njegov rad i angažovanje. On je još uvek u prvim redovima na ulici, još uvek hapšen i ponižavan od strane države. Za razliku od ovih dvoje mladih ljudi, on je ostao veran svojim idealima.

- Advertisement -

Milica Stamenkovski je preuzela faktički čitavu njegovu ideju, uobličila je u ono što odgovara vlasti i plasirala to na Pinku, Hepiju i ostalim pojilima srpske gluposti. O svemu tome detaljnije možete pogledati u ovoj emisiji.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: