RASKRINKAN POŽAREVAČKI KLAN: Priveden Srđan Radovanović Roda

Obavezno pročitajte

Danas rano ujutru na informativni razgovor u Policijsku upravu Požarevac priveden je jedan od članova klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, Srđan Radovanović – Roda. Radovanović se sumnjiči za desetine krivičnih dela, između ostalog za: falsifikovanje službenih isprava, odavanje službenih tajni, prisluškivanje i neovlašćeno snimanje, lažno predstavljanje, reketiranje, ucenu, prevaru, utaju poreza, pranje novca, zloupotrebe u privredi,  zloupotrebu službenog položaja, mito, korupciju, pranje novca, lažno prijavljivanje, lažno svedočenje, falsifikovanje, uništavanje tuđe imovine, podmetanje požara, neovlašćeno posedovanje vatrenog oružija, a proveravaju se i navodi o proizvodnji i stavljanju u promet opojnih droga.

Policija obaveštava sve građane koji su sa pomenutim Radovanovićem imali bilo kakav poslovni ili koruptivni odnos da se HITNO  jave u Policijsku upravu Požarevac i daju izjavu koja bi im po Krivičnom Zakonu Republike Srbije na vreme omogućila status svedoka u procesima koji se vodi protiv Radovanovića, u suprotnom smatraće se da su učestvovali u koruptivnim i krivičnim delima i tretiraće se kao osumnjičeni i saučesnici.

pozareva

Poruka koju Država želi da prenese građanima Srbije je da nema nedodirljivih i da se Zakon mora poštovati.

Ostavite komentar

Najnovije objave

GLASAČKA DIJASPORA IZ LUKSEMBURGA I HANOVERA PREVARENA

Po starom dobro oprobanom receptu računovođe DPS-a i ovog puta ostaviće glasače iz dijaspore na cedilu. Koliko DPS vodi računa...

Još priča na sličnu temu