ISPLIVALA SLIKA: „Hrkalović štitila SNS batinaše u Lučanima!“

Obavezno pročitajte

Sekretar Izvršnog odbora Demokratske stranke Darko Simić govorio je o situaciji kada se u Guči, tokom lokalnih izbora 2018. godine, susreo sa bivšom sekretarkom Ministarstva unutrašnjih poslova Dijanom Hrkalović. Simić tvrdi da je tom prilikom ona štitila „SNS batinaše“ koji su tokom izbornog procesa „pretili i vozili glasače u džipovima bez tablica“.

– U policijskoj stanici u Guči sam se prvi put susreo sa Dijanom. Lično je štitila SNS batinaše koji su celog izbornog dana po Lučanima i Guči pretili i vozili glasače u džipovima bez tablica. Dijana je radila taj posao za SNS. Nema tu klanova. Svi su oni isti klan! – napisao je Simić na Tviteru.

hrkalovic

Podsetimo, Dijana Hrkalović našla se na udaru režimskih medija zbog tvrdnji da je bila među 50 ljudi koji su saslušani u vezi prisluškivanja predsednika Aleksandra Vučića i njegove porodice. Zbog toga se danima nalazi na naslovnim stranama tabloida.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dragan J. Vučićević zapretio štrajkom glađu ako ode u zatvor

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, da...

Još priča na sličnu temu