RADULOVIĆ PRESEKAO: Kreću u prikupljanje potpisa za izbore!

Obavezno pročitajte

Saša Radulović prekinuo bojkot i sprema se za izbore

Radulović i Pokret Dosta je bilo je saopštio da od ponedeljka, 11. maja počinje sa prikupljanjem potpisa za izlazak na predstojeće izbore, posle čega će, kako navode, doneti odluku o učešću u izbornoj trci.

Na mestu na kom će se prikupljati potpisi za izbore, simpatizeri DJB će moći da daju i potpis za registrovanje stranke, saopštio je pokret.

- Advertisement -

Konačnu odluku o izlasku na izbore će, kako je saopšteno, doneti organi DJB nakon prikupljenih potpisa.

Alt="Radulović"

„DJB je bio dovoljno strpljiv i više nećemo čekati nikoga. Nećemo dozvoliti da i mi i naši birači budemo prevareni političkim manevrima EU, bivše i sadašnje vlasti, SzS i PSG“, navodi se u saopštenju pokreta.

Pokret Dosta je bilo saopštava da je „SzS načeo, a PSG srušio bojkot“.

alt="Radulović"
Saša Radulović

„DJB je imao dogovor sa SzS i PSG o bojkotu predstojećih izbora. DJB je početkom 2019. godine jasno rekao da je bojkot sredstvo, nije cilj. Cilj su fer izborni uslovi. Bojkot je najbolji način da dođemo do cilja, ali samo ako u tome učestvuje cela opozicija. Ukoliko u bojkotu ne učestvuje cela opozicija, već samo okrnjeni SzS, bojkot je samo besmislen čin koji ne može da postigne cilj i zbog opozicionog medijskog mraka postaje političko samoubistvo svih koji nisu bivša vlast. DJB neće dozvoliti da na ovako providan način bude prevaren“, ističe se u saopštenju.

alt="Radulović i Trifunović"

Navode da pokret neće više ništa zajedno da radi sa SzS, PSG, „bivšom vlašću i svim ostalim ‘EU nema alternativu’ političarima“.

SourceDJB RTS

Ostavite komentar

Najnovije objave

ĐORĐE VUKADINOVIĆ: Opozicija dobija Beograd, SNS i SPS u zbiru ne mogu preći 40 posto

Opozicija matematički i analitički dobija izbore u Beogradu 17. decembra, dok vladajuća koalicija SNS-SPS ne može da pređe ni...

Još priča na sličnu temu