Boško Obradović i prof. Šefarlić počeli štrajk glađu u Skupštini! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Boško Obradović, lider pokreta Dveri i narodni poslanik prof dr Miladin Ševarlić započeli su štrajk glađu u Skupštini Srbije!
Na ovaj potez su se odličili zbog predstojeće izdaje Kosova i Metohije, a Obradović i zbog diktature Aleksandra Vučića, neustavnog uvođenja vanrednog stanja, kao i nelegitimno raspisanih izbora.

– Moramo da zaustavimo atmosferu građanskog rata, iako ne mogu da se mirim sa nepravdom, ne samo za Kosovo i Metohiju. Nesrećeni Vučić je sam sebe doveo u bezizlaznu situaciju, ali i on i mi moramo da okončamo ovo beznađe.

- Advertisement -

Predlažem da sednemo svi zajedno, da se prekine ovaj izborni proces, i da vlast i opozicija dogovore prelaznu vladu za šest meseci, da se tada održe fer izbori i da na njih svi izađemo.

Molim novinare da me ni na koji način ne dovodi u vezu sa Tomislavom Nikolićem, tom moralnom krpom, koji je doveo Vućića na vlast, koji se sklonio i dozvolio Vučiću da uvede diktaturu – rekao je Obradović.

Obradović je ponovio da ovo nema veze sa ponašanjem Srpske napredne stranke kada je bila u opoziciji.

– Ja ovo nisam planirao, ovo nije nikakav miting opozicije, već spontani, ljudski čin, nadahnut herojstvom profesora Ševarlića.

Neka javnost sudi i neka javnost predloži rešenje. Ovo je hrišćanski i nenasilni otpor. Ovo je pobuna, nenasilna.

Režim je doveo sramotnog, osuđenog silovatelja Simu Spasića, koji uzvikuje parole protiv Dveri i opozicije dok je izjavu davao profesor Ševarlić.

Ševarlić će večeras u 23 časa održati konferenciju za medije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu