Rade Basta pozvao Miroslava Aleksića da formiraju proevropski blok i zajedno učestvuju na izborima

Obavezno pročitajte

Predsednik pokreta „Evropski put – Basta“ i bivši ministar privrede Rade Basta pozvao je danas Miroslava Aleksića iz Narodnog pokreta Srbije da zajedno sa njim učestvuje u formiranju jakog proevropskog bloka.

Basta je u pisanoj izjavi naveo da poziva Aleksića da „zajedno sa pokretom ‘Evropski put – Basta’ i svim iskrenim borcima za evropsku Srbiju učestvuje u ujedinjenju jednog jakog proevropskog bloka koji će učestvovati na svim predstojećim izborima i poslati snažnu poruku da Evropa nema alternativu“.

- Advertisement -

Prema njegovim rečima, Srbija mora što pre da uđe u Evropsku uniju kako bi građani bolje živeli i kako bi ova zemlja postala uređena u svim segmentima, kako bi se iskorenio kriminal, a korupcija oterala u prošlost.

„Nemamo vremena za čekanje, povedimo narod na tačku okupljanja, a ne deljenja, neka narod jasno vidi ko se bori za evropske vrednosti i bolji život“, dodao je Basta.

SourceDanas

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: KFOR da preuzme brigu o svim bezbednosnim pitanjima na severu Kosova

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorima zemalja Kvinte – Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske,...

Još priča na sličnu temu