19 C
Belgrade
subota, 13 avgusta, 2022

BRAĆA VUČIĆ PUSTOŠE SRBIJU: Prodate Mataruška i Bogutovačka banja po početnoj ceni od 1,8 miliona evra!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Prodaja je obavljena javnim nadmetanjem, a početnu cenu od 1,8 miliona evra potvrdio je samo kupac.

Po početnoj ceni od 216,5 miliona dinara firma FMO Ekonom iz Ušća postala je vlasnik firme “Mataruška i Bogutovačka” u stečaju, a tako i više turističkih i ugostiteljskih objekata u tim banjama, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika (ALSU).

Prodaja je obavljena javnim nadmetanjem, a početnu cenu od 1,8 miliona evra potvrdio je samo kupac. Kupljena firma je u vlasništvu više hotela, vila i restorana, kao i pratećih objekata u ovim banjama.

banj,

Prema spisku imovine koji je ALSU objavio, novog vlasnika u Mataruškoj banji dobili su hotel “Termal”, i deo hotela “Žiča”, restoran “Jugoslavija”, restoran-poslastičarnica “Kapica”, objekti Staro i Novo kupatilo, vile “Kozara”, “Triglav” i polovina vile “Stolovi”.

- Advertisement -

Po istoj ceni dobijeni su i Hotel “Mineral”, objekat “Staro kupatilo”, depandansi “Mineral” i Cvet i restoran Cvet u Bogutovačkoj banji. Prema podacima APR-a, FMO Ekonom čija je pretežna delatnost proizvodnja nameštaja za poslovne i prodajne prostore, osnovana je 2013. godine a jedini vlasnik i direktor je Dejan Antonijević.

- Advertisement -
SourceTanjug
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: