KARTEL UŠAO U OTVOREN SUKOB: SNS izglasao nepoverenje Stefanoviću i Lončaru u Nišu!

Obavezno pročitajte

SNS u sukobu

Niški Gradski odbor Srpske napredne stranke izglasao je nepoverenje dvojici funkcionera – Nebojši Stefanoviću i Zlatiboru Lončaru. Dok zvaničnih informacija nema, jer se ceo proces u odborima širom Srbije odvija u velikoj tajnosti, izvori Južnih vesti kažu da Niš nije jedini grad gde se glasalo i da je za članstvo bilo očekivano da se tu nađe Nebojša Stefanović, ali je Lončar iznenađenje.

Nezvanične najave da je planirano da se članstvo izjašnjava o poverenju jednom od osnivača SNS, članu Predsedništva, potpredsedniku Glavnog odbora, bivšem ministru policije, a trenutno ministru odbrane Nebojši Stefanoviću, sada su nezvanične objave da je njemu nepoverenje u Nišu izglasano.


– To je za nas bilo očekivano, ali me iznenađuje i nije mi jasno otkud sad Lončar. Glasalo se i o jednom i o drugom. Samo je jedna (ime poznato redakciji) bila uzdržana, svi ostali su bili za – kaže član Odbora.

Ni on, međutim, nije mogao da potvrdi šta tačno ova procedura znači, da li je to unutarstanački postupak koji vodi isključenju ili se odnosi na njihov rad na ministarskim mestima.

- Advertisement -

Zašto se to radi, ja ne znam. Raščišćavanje sa Nebojšom je već dugo očekivano, ali ja ne znam šta je radio Lončar. Ono što znam jeste da se glasa i na gradskom i na mesnim odborima – kaže izvor Južnih vesti.

Izjašnjavanje stranke o radu pojedinih funkcionerima najavio je njen predsednik Aleksandar Vučić. To izjašnjavanje se, međutim, sada sprovodi u najstrožoj tajnosti.

Niški funkcioneri su tako bez odgovora i zvanične potvrde o tome da su i kako glasali. Ipak, ne negiraju da se sastanak danas dogodio.

Narodni poslanik Bratimir Vasiljević kaže da je bio na sastanku niškog SNS-a, ali da ne može da daje nikakve informacije, jer za to nije ovlašćen.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu