8 C
Belgrade
sreda, 1 decembra, 2021

PROFESOR PRAVNOG FAKULTETA SE POBUNIO: Vučić je čovek koji krši ustav Srbije čim se probudi!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gost Slavija info bio je redovni profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Miodrag Jovanović. U emisiji Intervju Jovanović je objasnio gde i kako Aleksandar Vučić krši Ustav Srbije ali i kakve su posledice po sve nas zbog toga.

Nažalost Vučić je uveo u svakodnevni život građana suđenja preko tabloida i ne samo to već i pravne akte koji ne postoje u sudskoj praksi pa sudije i tužioci umesto da se striktno drže zakona osvrću i osluškuju mišljenje Aleksandra Vučića u donošenju presuda.

Direktno mešanje u istrage veoma šteti radu pravosuđa a profesor Jovanović naveo je samo neke od njih tj najdrastičnije poput Veljka Belivuka, Jovanjice i drugih. 

- Advertisement -

Inače Miodrag Miško Jovanović devedesetih godina alternativnoj sceni Srbije bio je poznat kao pevač benda Ništa ali logopedi sa kojIm je imao dva albuma, zapaženo učešće na Zaječarskoj gitarijadi gde su osvojili nagradu publike. Njihov najveći hit, pesma We are the Serbs , na ironičan način opisuje ophođenje evropskih i svetskih medija protiv srpskog naroda krajem dvadesetog veka.

Jovanović je služio u Vojsci Jugoslavije za vreme Rata na Kosovu 1999. godine. Iskustvo iz rata ga je isnpirisalo da napiše i objavi knjigu Vi, bedni odvratni civili.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti