POČEO RAT IZMEĐU ZVEZDE I VUČIĆA: Stanković ga indirektno prozvao i izvređao!

Obavezno pročitajte

I ptice na grani oko stadiona “Rajko Mitić” znaju da je Aleksandar Vučić doveo Dejana Stankovića na klupu Crvene zvezde. Čovek koji se u sve meša u državi, odavno kontroliše sve klupske strukture crveno-belih, vedri i oblači, dok je Zvezdan Terzić samo servis predsednika Srbije… A, Deki? On pravi zgrade po elitnom delu Beograda, a to bez SNS “teško da može”.

E sad, i Stanković zna nekad da izađe iz SNS šablona, pa da pecne državu (čitaj Vučića) i Fudbalski savez Srbije. Tako i jučerašnja izjava pred današnje Zvezdino gostovanje u Surdulici glasi:

– Žao mi je što se ne ulaže u infrastrukturu. Da su barem tereni onako kako bi trebalo da izgledaju. Ima dosta lepih, a ima i terena koji nisu za Superligu. Jednostavno može da se vidi da dosta, ne kažem ekipa, već terena ne zaslužuje prvu ligu. To može da bude jedan od faktora, ali naravno nema izgovora kako je nama, tako je i drugima. Znamo šta nam je činiti i idemo dalje – rekao je trener Zvezde.

- Advertisement -

Op, op, Vučić već godinama obećava izgradnju nekih sedam, osam stadiona širom zemlje, pa Nacionalni (niko ne zna šta će nam, osim njega) od 250.000 miliona evra, ali sve to je još samo u njegovim svakodnevnim maltretiranjima građana na nacionalnim TV frekvencijama i režimskim tabloidima.

A Stanković? Moraće da pazi šta ubuduće priča, da se ne zamera državi, FSS, Vučiću, da ne proradi SNS spin tabloidna mašinerija. A ona je nemilosrdnija od, recimo, Šerifa iz Tiraspolja.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dve i po godine ne znamo odgovor na najvažnije pitanje u vezi sa koljačima Velje Nevolje i Mareta Mesara

Ni dve i po godine nakon što je uhapšena jedna od najvećih kriminalnih grupa u Srbiji, klan Veljka Belivuka...

Još priča na sličnu temu