Priznanje za mladog srpskog stručnjaka

Obavezno pročitajte

Diplomiranom profesoru sporta Vuku Vučetiću, specijalisti u oblasti oporavka prednjih ukrštenih ligamenata stigao je poziv direktno iz klinike u Bazelu. Vučetić je poznati stručnjak koji radi kondicionu pripremu i oporavke širom Evrope, a njegovi klijenti su igrači iz lige petica, švajcarski, srpski, austrijski, crnogorski, nemacki i drugi reprezentativci.

Kao vrhunac karijere mladom ekspertu je stigao poziv iz Švajcarske od klinike Kantonsspital Baselland Basel na čijem čelu tima se nalazi docent dr. sc. Damir Hudetz, sa ponudom da vodi postoperativni oporakav fudbalera. Dr. Damir Hudetz, koji je operisao mnoge srpske i evropske igrače, vazi za jednog od najboljih hirurga za rekonstrukciju kolena u Evropi.

Hudetz je izjavio da pravi tim vrhunskih stručnjaka, i da je u interesu da fudbaleri dobiju najbolje uslove u operativnom i postoperativnom delu, i da kad se vrate na teren budu u formi, kao i pre povrede i da je to osnovni razlog zbog kojeg želi Vučetića u svom timu.

SourcePravda

Ostavite komentar

Najnovije objave

Stvarni motivi Nikitinove i Stojkovićeve “borbe za Ukrajinu”

Višemesečno kontaminiranje srpske javnosti velikim pričama kvazilidera “ruske opozicije” Pjotra Nikitina (agent FSB) i promašenog advokatskog slučaja Čedomira Stojkovića...

Još priča na sličnu temu