Podmornica ponovo torpedirao funkcionera Evropske komisije

Obavezno pročitajte

Valjevski NVO aktivista Čedomir Stojković zv. Čeda podmornica (denuncirani agent BIA), ne prestaje da luduje. Ovoga puta u glavnoj ulozi sa njim je evropski zvaničnik Gunter Fehlinger (Gunther Fehlinger) koji već nekoliko dana boravi u Beogradu, i što bi naš narod rekao, „ne izlazi iz Podmornice“.

Gunter je pokušao da se nametne srpskoj javnosti objavljivanjem serije fotografija na svom Tviter nalogu, na kojima se vide albanske, NATO i druge neprijateljske zastave.

- Advertisement -

Međutim, Gunter je našoj javnosti daleko poznatiji po sada već čuvenoj homoseksualnoj aferi „Somalijski migranti iz Brisela“, zahvaljujući kojoj je Čedomir Stojković polno zarazio značajan broj ljudi u Srbiji, a da za to nije krivično odgovarao.

U Srbiji, za razliku od Brisela, nema somalijskih migranata, ali ima dosta Avganistanaca, koji tranzitiraju ka EU, zbog čega su čuveni „kajak dvoklek“ Stojković – Fehlinger već našli vrelu utehu. Pitanje je još da li će sve u sve navedeno uključiti i nove nade novoformirane političke stranke „Svi za Ukrajinu“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Kina i Rusija brane međunarodni poredak

Kineski lider je poručio da će njegova poseta biti „putovanje prijateljstva, saradnje i mira”, dok je ruski predsednik rekao...

Još priča na sličnu temu