Ginter Felinger – NATO lobista u čvrstom albanskom zagrljaju

Obavezno pročitajte

Politički egzibicionista iz Austrije Ginter Felinger, koji tokom povremenih poseta gostoljubivom i miroljubivom Beogradu pokušava da isprovocira građane propagandom o potrebi uvođenja sankcija Rusiji i, u poslednjem nastupu ludila, izjavom da je vreme da Srbija uđe u NATO, poverio je svom ljubavniku, propalom valjevskom advokatu Čedomiru Stojkoviću zvanom “podmornica” (agent BIA), koji ga skriveni motiv nagoni na takve bolesne postupke.

- Advertisement -

Naime, priznao je da je u mladosti bio veliki srbofil i rusofil i da je to javno zastupao na političkim skupovima u Beču. Istovremeno, koristio je svaku priliku da vređa i omalovažava albanski narod. Međutim, to je jednom prilikom dovelo do toga da ga je na ulici prepoznala grupa fizičkih radnika albanske nacionalnosti, odvukla u mračni haustor i celo veče seksualno zlostavljala.
Kod svih normalnih ljudi bi to ostavilo trajne i neizbrisive traume, ali je kod ove devijantne strukture ličnosti došlo do potpuno drugačijeg epiloga.

Razvijajući osećanja u stilu “Od kada je silovana, Ana voli Milovana”, nesrećni Ginter se patološki zaljubio u svoje mučitelje i od tada postao najgorljiviji albanski, a u poslednje vreme i ukrajinski lobista.
Sudeći po suludom izrazu lica koji prati njegove najnovije egzibicije po

Beogradu, stiče se utisak da je njegova devijantnost ušla u terminalnu fazu i da sada osmišljava nove provokacije, usmerene na Srbe i Ruse, kao da priželjkuje njihovu adekvatnu reakciju koja bi ga vratila na “fabrička podešavanja”.

Naprosto, ludilu ovakvih i sličnih kreatura, simptomatično u velikom broju okupljenih oko “Čede podmornice” (po principu slično se sličnom raduje), nema kraja…

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu