PODMORNICA HOĆE DA TORPEDIRA BILJANU ŠAHRIMANJAN OBRADOVIĆ

Obavezno pročitajte

Valjevski NVO aktivista Čedomir Stojković zv. Čeda podmornica, već izvesno vreme šalje „poverljive“ poruke istaknutom NATO mikrofonu Biljani Šahrimanjan Obradović, u kojima je obaveštava o navodno važnim saznanjima do kojih dolazi kroz svoje kontakte.

- Advertisement -

Međutim, javna je tajna da Čeda podmornica želi da osvoji Biljanino srce, odnosno što bi rekao naš narod, da je torpedira.

Problem je nastao kada je za Čedolinovo udvaranje saznao Biljanin suprug Darko Obradović, NATO rezident, ali zbog straha od razularenog i znojavog Čede, ne sme konkretno da reaguje.

Čeda podmornica inače ubeđuje Biljanu da je on bolji ljubavnik od njenog supruga Darka, za kojeg inače komentariše da je impotentan i da ima mali penis. Takođe, komentariše i da Darko uživa u izvesnim „Po Po“ igricama.

Zaista nam je mučno da o navedenom izveštavamo, ali zbog poverenja i pritiska naših čitalaca koji nas svakodnevno šokiraju sa podacima do kojih dolaze, dužni smo da javnost obavestimo o njihovim nepočinstvima i drugim boleštinama, tim pre, jer ova grupa devijantnih ljudi namerava da nasilnim putem preuzme vlast u našoj zemlji.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dragan J. Vučićević zapretio štrajkom glađu ako ode u zatvor

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, da...

Još priča na sličnu temu