Jedan poziv menja sve – “Čeda podmornica” gori u iščekivanju

Obavezno pročitajte

Za razliku od njegovog uobičajenog agregatnog stanja, kada mu organizam gori od popijenog alkohola (žestina mu obično izaziva obilno znojenje, a pivo nekontrolisano uriniranje), propali pokušaj političara Čedomira “podmornice” Stojkovića danas plamti sasvim drugim žarom.

Kako prenose njegovi najbliži saradnici, “podmornica” je u nekom iracionalnom zanosu danas željno iščekivao novi poziv operativaca BIA, izgleda pronalazeći svojevrsno patološko zadovoljstvo u zbližavanju sa nekim koga je do juče smatrao smrtnim neprijateljem.

- Advertisement -

Oni koji ga poznaju tvrde da je to uobičajena matrica njegovog izopačenog ponašanja, koje ima i svoju suprotnost, koju ilustruje odnos sa Pjotrom Nikitinom, sa kojim je otpočeo zaslepljen ljubavlju, a završio u bolesnoj mržnji.

Ne znamo da li je danas do ovog poziva i došlo, ali ako nije, apelujemo da želje građanina Č. P. budu uslišene, jer će u protivnom on posegnuti za utehom u alkoholu, a svi znamo da se to okončava novim “podmornicinim” – izlivom.

Ostavite komentar

Najnovije objave

„Bezbožna vlast u Ukrajini otima velike svetinje“: Joanikije o drami u Kijevsko-pečerskoj lavri

Mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije sa sveštenstvom i monaštvom u sabornom Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici služio je danas moleban, molitvu...

Još priča na sličnu temu