POČELO JE: Vučić dobija 1. spomenik u znak zahvalnosti

Obavezno pročitajte

Vučić dobija spomenik u znak zahvalnosti

Meštani sela Sige, kod Žagubice, pokrenuli su inicijativu da se Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije, u centru njihovog mesta podigne spomenik.

vučić
Doček premijeru Vučiću 26. septembra 2016. u selu Sige

“Sige, selo u kome nema brige”, kako kažu meštani, ima oko 900 stanovnika, od kojih je dve trećine u inostranstvu. SNS, na prethodnim parlamentarnim izborima, ovde je glasalo – 100 odsto birača sa pravom glasa.

- Advertisement -

Slavoljub Ilić, meštanin sela Sige, objašnjavajući ovakvu inicijativu, kaže da je Aleksandar Vučić jedini prvi čovek u državi koji je ikada posetio ovo selo. I, da ono što je obećao, to je i učinio. Zato meštani sela Sige smatraju da na neki način treba da mu se oduže.

Žitelji sela u srcu Homolja kažu da bi sa aktuelnim predsednikom Srbije, možda, mogao da se meri samo Tito, ali i napominju da, ako ovako nastavi, “On ima velike šanse i da ga prestigne po popularnosti Tita”.

Da se danas u tom mestu pristojno živi, vidi se na svakom koraku. Najviše na licima ljudi. Jer, ipak, to je “Sige, selo u kome nema brige…”

Ostavite komentar

Najnovije objave

Razvojni put Dijane Hrkalović: Od državne sekretarke do „Vile na skaju“

Bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Dijana Hrkalović, koristila je telefon sa 'skaj' aplikacijom skrivajući se iza nadimaka...

Još priča na sličnu temu