VUČIĆ: Mnogo toga u Srbiji bi moglo da se nazove „Aleksandar Vučić“

Obavezno pročitajte

Vučić o novom stadionu

Kapacitet budućeg Nacionalnog fudbalskog stadiona biće 55.000 mesta i biće lepši od Alijanc arene, doma fudbalera minhenskog Bajerna.

Dobro je da Albanija ima stadion od 22.000, a sramota je da Srbija ima jedan od 55.000 mesta. Srbija će dobiti stadion od 55.000, velelapan, biće jedan od najlepših u Evropi, biće lepši i od Alijanc arene u Minhenu. Ili meni bar tako izgleda da je lepši. Verovatno će biti jeftiniji. U tom smislu nisam siguran da ćemo svuda grejače moći da obezbedimo„, rekao je. 

- Advertisement -
alt="Aleksandar Vučić"

Takođe je prokomentarisao i navode da bi stadion mogao da se zove po njemu. „Mislimo da Srbija to zaslužuje. Ako oni misle da treba da se zove stadion Aleksandar Vučić i to je sad neka ironija, pošto je to besmisleno i ne bi trebalo da se gradi stadion. Ja bih da vas podsetim da onda ništa ne bi trebalo da se gradi po njima…„, dodao je on. 

On je na kraju dodao da bi mnogo toga u Srbiji moglo da se zove „Aleksandar Vučić“. Podsetimo da je ranije najavljeno da će izgradnja stadiona početi sledeće godine, a kako je Vučić ranije rekao, u pitanju je „nasušna potreba“.

Source021

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu