POČELO JE: Novinarka RTS isprovocirala Vučića, konačno doživeo SLOM U EMISIJI!

Obavezno pročitajte

Navikli su gledaoci u poslednjih osam godina da, kada god Vučić gostuje na bilo kojoj televiziji, gledaju njegov monolog, konstantnu kampanju iz koje ne izlazi, dok pitanja koja bi mu gotovo svaki čovek postavio nije bilo. Neki bi rekli da predsednik dobija naručena pitanja, za šta je sinoć stigla potvrda na RTS.

Naime, Vučić je govorio više od sat vremena u emisiji „Četvrtkom u 9“, skakao je sa teme na temu, pričao je o borbi sa koronavirusom, zatim izgradnji bolnice u Batajnici, poređenju sa zemljama u regionu, ekonomiji, pa onda malo o pomoći penzionerima i ugostiteljima… Dakle, bilo je tu svega, a naravno, nije moglo da prođe ni bez svačega.

Tako je voditeljka RTS Nada Vasiljević pitanja o politici najavila na do sada neviđen način.

- Advertisement -

– Kad ste već naručili politička pitanja, da se, ovaj… – navela je voditeljka prilikom sinoćnog intervjua sa Vučićem, ali rečenicu nije završila.

A predsednik Srbije, kada je čuo šta je izgovoreno u studiju, brže-bolje je reagovao.

– Nikakvo pitanje ja nisam naručio i bilo bi fer da to kažete gledaocima – procedio je Vučić.

Ipak, šteta je bila nenadoknadiva, „sporna“ rečenica je otišla u etar, pa Vučić jednostavno nije mogao da se izvuče. A ta rečenica je izazvala i burne reakcije na Tviteru.

– Nije ništa naručio, a sve što ga pita vadi iz šest fascikli. Kao, hvala na pitanju – bio je komentar jednog tviteraša.

– Slučaj ili namera, pitanje je sad? – postavio je još jedan korisnik ove društvene mreže „hamletovsko pitanje“.

Bilo kako bilo, Vučiću je usledio šamar sa RTS-a, gde je spontano naglašeno da je naručio politička pitanja

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vulin u BIA planira da oformi jedinicu za hapšenje: Podseća na vreme Miloševića i JSO

U Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA) pod rukovodstvom Aleksandra Vulina, kako nezvanično saznaje NIN, planiraju da formiraju grupu za hapšenje. Kako piše...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: