32.4 C
Belgrade
ponedeljak, 27 juna, 2022

Vučić telefonom pozvao Novosađanku da glasa za njega: „Iznenađena, pa razočarana“

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ono na šta nisu navikli jeste to da kada se već jave na telefon čuju glas predsednika Srpske napredne stranke i Srbije Aleksandra Vučića. 

Upravo se to dogodilo Novosađanki N. I. koja već mesecima unazad boravi u Sarajevu. Poziv vladajuće stranke dobila je i pre nekoliko nedelja, kada su je pitali da li će izaći na izbore, a ovog puta obratio joj se i lično predsednik.

- Advertisement -

„Na ovim izborima odlučujemo o tome da li ćemo da idemo napred, putem našeg uspeha, ili ćemo da idemo nazad. Zbog toga vas pozivam, izađite i glasajte… Zajedno ćemo nastaviti putem uspeha, bezbednosti, mira i stabilnosti. Živela Srbija“, rekao je Vučić u telefonskom „razgovoru“ sa Novosađankom. Naravno, reč je o unapred snimljenoj poruci, kojom Srpska napredna stranka traži podršku od birača.

Ova Novosađanka, koja nam je dostavila i audio zapis telefonskog razgovora, kaže za 021.rs da je korisnica usluga Telekoma Srbije, ali da ne zna odakle vladajućoj stranci njen broj telefona. Poziv je primila sa broja 011 696 34 01, za šta nam je poslala i screenshot ekrana. Ukoliko „okrenete“ ovaj broj dobićete odgovor da birate onaj koji je nepostojeći. 

Kako navodi, kad je čula Vučićev glas bila je, najpre, iznenađena. „Ali, zapravo, razočarana sam zbog dve stvari. Prošli put kad su me zvali ponudili su mi prevoz do glasačkog mesta i rekli da će se javiti, ali nisu.

- Advertisement -

Bilo je jasno da mi prevoz, naravno, neće biti obezbeđen, pa sam odlučila da se prijavim da glasam u Sarajevu. Nazvala sam ambasadu, ali mi se ni tu niko nije javio, bila sam 45 minuta na čekanju. Onda sam im slala i mejl i šta se desilo? Jedan nije u funkciji, na drugi niko ne odgovara“, priča N. I.  

Zanimljivo je da je Vučić 23. marta objavio na društvenim mrežama snimak iz telefonskog centra, na kojem se vidi da razgovara sa građanima.  „Aleksandar Vučić je ovde… Ma ništa, hvala vam što ste se javili. Stavili su me ovde u neki telefonski centar“, čuje se na snimku. 

- Advertisement -
Source021
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti