21 C
Belgrade
nedelja, 3 jula, 2022

ALEKSANDAR VULIN: Pripremaju se grupe da spreče održavanje izbora u nedelju

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, izjavio je da se za nedelju – dan izbora, „priprema više grupa“, koje će pokušati da kompromituju pa i spreče održavanje izbora“.


On je rekao da Ministarstvo i Bezbednosno informativna agencija imaju informacije da se za nedelju „priprema više grupa, motivisanih i organizovanih od strane pojedinih političkih partija u našoj zemlji, ali i stranog faktora koje će pokušati da kompromituju pa i spreče održavanje izbora“.

- Advertisement -

„Pokušaće da upadaju na biračka mesta, da razbijaju kutije, pokazuju falsifikovanu izbornu dokumentaciju i za sve to će biti spremni, organizovani, u čemu će im značajno pomoći mnoge službe iz našeg okruženja“, rekao je Vulin na vanrednoj konferenciji za novinare.

Po njegovim rečima, „već sada postoje spiskovi kriminalaca koji treba da udju u našu zemlju i da pomognu u sprečavanju normalnog odvijanja izbora“.

„Čitav bezbednosti aparat ove zemlje neće dozvoliti da se bilo ko igra slobodno izraženom voljom građana. Upozoravamo one koji su ovo organizovali i planiraju da znamo za plan i da bi bilo mnogo bolje da odustanu. Sprečićemo“, rekao je Vulin.

- Advertisement -
Source021
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti